Reggeli, ritkábban egész napos enyhe émelygés mitől lehet?
Egy hete kezdődött, valamelyik nap nem jelentkezett az enyhe rosszullét, de volt olyan, hogy egész nap éreztem.
Kicsit olyan, mintha "gombóc" lenne a torkomban, kesernyés szájíz reggelente, hányinger.
A menstruációmnak a napokban kell kezdődnie, amúgy mindig védekezem-óvszerrel (bár ma veszek egy tesztet).
Orvoshoz csak szerdán tudok menni.
Lehet sav miatt?
Válaszokat előre is köszönöm!
20/L
szerintem baba van a háttárben és azért van az émelygés!
csináld meg a teszet de sak akkor ha késik.és gartula ha a van pocaklakód:)
22/N
Terhes vagy.
De lehet hogy nem eszel, iszol eleget!
Köszi a válaszokat!
Normálisan táplálkozom, nem fogyókúrázom, sok folyadékot iszom.
Holnap csinálok egy tesztet.
Nekem is ezek a problémáim, de már régebb óta... Voltam több orvosnál is, de még nem jöttünk rá mi okozhatja. Benne van még a pakliban az is, hogy a sav miatt. A havim előtt még erősebben jelentkezik a hányinger meg a reggeli rosszullét. Nálam a terhesség ki van zárva, még szűz vagyok :)
Remélem tudtam segíteni.
17/L
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Érzem amúgy a mesntruáció előjeleit, remélem, hogy tényleg csak attól van. Köszi a választ!
A teszt a biztos, nem árt megcsinálni.
Majd írd meg az eredményt :)
Teszt negatív lett, de amúgy megtartottam volna a babát.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:44
Ismerős szerint fronttól is lehet, nem lehetséges, hogy te is arra vagy érzékeny?
Amúgy újfent köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!