Hol szúrjam meg magam késsel, hogy ne szenvedjek sokat és hamar meghaljak?
Figyelt kérdés
Nem merem magam megszúrni, mert attól félek hogy nem halok meg,hamar kihívják a mentőt és csak rosszabb lesz. ezért szeretnék tanácsot kérni,hogy hogyan csináljam, vagy esetleg valami házi vegyszer ami mérgező? régebben próbáltam a mosószert, meg fehérítőt,de csak rosszul lettem és kihánytam.2013. aug. 7. 12:16
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez jó ötlet.
Szerintem azzal elég nagy fájdalmat okozol a családodnak, meg barátaidnak ha megölöd magad.
A problémák elől nem kell elmenekülni szembe kell nézni velük és megoldani.
De szerintem inkább menjél el a pszichiátriára hogy gondok vannak veled és fektessenek be, ott kapsz pár gyógyszert amivel elnyomják az agyad és rendbe jössz.
De szerintem azért meghalni nem kéne.
2/5 anonim válasza:
Persze és aki megmondja, annak lenyomozzák a nicknevét aztán meg lecsukják meg majd mutogatják a Fókuszban, hogy "öngyilkosságra buzdított interneten blabla..." Persze ezt te már letojod, mert addigra neked már úgyis mindegy, mi?
3/5 anonim válasza:
Ha ez egy kamu kérdés, akkor elég sz@r vicc.
Ha meg igazi, akkor elég hülyén van összerakva a világ, ahol a halálos betegeknek nem adatik meg az élet, akármennyire is szeretnék, az egészségesek meg eldobják maguktól.
Cserélj már helyet egy rákos beteggel. Vagy az túl lassú lenne?
4/5 anonim válasza:
Sehol ne szúrd meg magad, hanem menj el orvoshoz és mondd el milyen gondolataid vannak. Hidd el, hogy fognak segíteni!
5/5 anonim válasza:
szia. Menj el valahova, ahol nincsenek emberrk és ott szurd meg magad, mert ott nincs aki mentőt hívjon. Es am miért akarsz meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!