Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol szúrjam meg magam késsel,...

Hol szúrjam meg magam késsel, hogy ne szenvedjek sokat és hamar meghaljak?

Figyelt kérdés
Nem merem magam megszúrni, mert attól félek hogy nem halok meg,hamar kihívják a mentőt és csak rosszabb lesz. ezért szeretnék tanácsot kérni,hogy hogyan csináljam, vagy esetleg valami házi vegyszer ami mérgező? régebben próbáltam a mosószert, meg fehérítőt,de csak rosszul lettem és kihánytam.

2013. aug. 7. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem hogy ez jó ötlet.

Szerintem azzal elég nagy fájdalmat okozol a családodnak, meg barátaidnak ha megölöd magad.

A problémák elől nem kell elmenekülni szembe kell nézni velük és megoldani.

De szerintem inkább menjél el a pszichiátriára hogy gondok vannak veled és fektessenek be, ott kapsz pár gyógyszert amivel elnyomják az agyad és rendbe jössz.

De szerintem azért meghalni nem kéne.

2013. aug. 7. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Persze és aki megmondja, annak lenyomozzák a nicknevét aztán meg lecsukják meg majd mutogatják a Fókuszban, hogy "öngyilkosságra buzdított interneten blabla..." Persze ezt te már letojod, mert addigra neked már úgyis mindegy, mi?
2013. aug. 7. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
20%

Ha ez egy kamu kérdés, akkor elég sz@r vicc.

Ha meg igazi, akkor elég hülyén van összerakva a világ, ahol a halálos betegeknek nem adatik meg az élet, akármennyire is szeretnék, az egészségesek meg eldobják maguktól.

Cserélj már helyet egy rákos beteggel. Vagy az túl lassú lenne?

2013. aug. 7. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Sehol ne szúrd meg magad, hanem menj el orvoshoz és mondd el milyen gondolataid vannak. Hidd el, hogy fognak segíteni!
2013. aug. 7. 15:04
 5/5 anonim válasza:
3%
szia. Menj el valahova, ahol nincsenek emberrk és ott szurd meg magad, mert ott nincs aki mentőt hívjon. Es am miért akarsz meghalni
2014. aug. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!