Ez alacsony vérnyomás?
120-130/60-65 szokott lenni a vérnyomásom.
Nem szoktam sokat inni,de tegnaptól elkezdtem most inni napi 2-3 liter vizet.
Heti 2-3x miután felkelek,látászavarom van,majd egy idő után(10-20 perc) elmúlik,és elkezd vagy a bal vagy a jobb homlokrészemen lüktető,szúró fejfájás,de nem olyan fejfájás hogy nem tudok felkelni,de jól esik a sötét szoba,majd hányingerem lesz,hányok és 2-3 óra múlva minden tünet elmúlik.
2-3 éve voltam MR-en,mert migrénes vagyok,de akkor nem volt semmi.(2-3 éve gyakori migrének voltak,de most ez más..)
Alacsony vérnyomás miatt lehet ez?Nem ittam eleget?
Gyors növés?
185 cm vagyok
15 éves fiú.
2-3 óra az egész folyamatot magába foglalja!
Hányás után jobban szoktam lenni.
Ez nem alacsony vérnyomás, a 120-130-as érték teljesen jó, és semmikép se alacsony, a 60-65-ös 2. érték is a normális kategóriába tartozik, bár egy kicsit tényleg lehetne magasabb, mert 60 alatt már alacsonynak számít.
Lehet, hogy valami hormonprobléma(pl. pajzsmirigy) állhat a háttérben. Mindenképp menj el háziorvoshoz és ő majd kivizsgáltat. Biztosat csak úgy lehet mondani.
Köszi!
Ma voltam háziorvosnál,adott egy beutalót vérvételre holnap,pajzsmirigy probléma is simán lehet,mert anyukámnak alul működik,..és örökölhető végül is,lehet vérszegénység ezt mondta még az orvos.
Vagy hogy lefogytam 1 hónap alatt 3-4 kg-t?(Én akartam fogyni,nem hirtelen fogyás volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!