Miért tör rám hirtelen a szédülés, a remegés, a hányinger? Valami bajom lehet? Magas vérnyomás, vagy alacsony cukor?
Régebben, úgy 5 éve voltam kórházban magas vércukorszint miatt és fogyókúra miatt. Ott megállapították, hogy cukorterhelésnél hatalmas a vércukrom, és hogy ha hízok, zsugorodik a májam..
.. Ezt úgymond kinőttem, mert a legutolsó vérvételemen (félévente kell ismételni) kiderült, hogy az átlagon alul van a vércukrom, éhgyomor után! Ez talán megmagyarázza azt, hogy szeptembertől, az iskolakezdéstől gyakran csak úgy remegni kezdtem, elsápadtam és hányingerem volt, hirtelen megugrott a hőmérsékletem.
Most nyáron is sokszor előjön, ha felállok az ágyból, vagy nyugodtan pihenek.
Az egészségügyi vizsgálaton, a beiratkozásnál pedig vérnyomást mértek, és azt mondta az iskolaorvos hogy magas a vérnyomásom, bár lehet az izgulástól... Szóval az idei szeptembert vérnyomásméréssel és vérvétellel kezdem.
Milyen bajom lehet? Kinek szóljak?
Anyukám csak csokoládét ad, ha remegek. Attól egy kis idő múlva elmúlik.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!