Boka körüli lábgörcs, vérnyomás zuhanás, hányinger, ájulás érzet. Mi volt ez?
Este történt velem egy számomra elég félelmetes dolog.
33 éves vagyok két gyermekkel,de most megijedtem.
Este lefeküdtünk a gyerekekkel,ugyanúgy,mint máskor is.Éjszaka,pontosabban éjfélkor arra ébredtem,hogy iszonyatosan húzza a bokámban keletkező görcs fölfelé az egész lábfejemet.Olyan állati nagy fájdalmat okozott,hogy azt sem tudtam merre feszítsem a lábfejemet,szinte mozdíthatatlan volt.Ráálltam,de annyira fájt,hogy levert a hideg veríték,hányingerem is támadt.Elindultam a mosdó felé,biztos ami biztos,de mire odaértem éreztem,hogy jég hideg az egész testem ,valószínűleg az arcom is hó fehér és mindjárt el is fogok ájulni.Bebotorkáltam a páromhoz a nappaliba (tévézett) és kértem,hogy figyeljen,ha elájulok és hányni is fogok,legalább ne fulladjak meg ha lehet.Őrülten fájt a bokám továbbra is,bár a görcs szerencsére elmúlt.Eszembe jutott,hogy talán le-vagy fölment a vérnyomásom,meg kéne mérni.A vérnyomásom 68/56 volt,a pulzusom 62.Másfél óra elteltével éreztem úgy,hogy hányás nélkül talán le tudok végre feküdni,teljesen kikészültem,úgy éreztem dög fáradt vagyok.Másnap a vérnyomásom helyre jött,92 volt reggel (ez nálam normális).A bokám teljesen el volt zsibbadva,jég hideg volt az egész lábfejem.Étvágyam semmi.Volt már valakinek hasonló "élménye" ?
Kiváncsi lennék,hogy ha a boka körül nincsenek izmok,akkor mi görcsölhetett ilyen állati módon...talán ér?
A dokihoz le sem megyek,tök hülyének nézne ha ezt elmesélném neki....ne szóljatok le légyszi,de megijedtem !
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!