Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alacsony vérnyomás és frontin?...

Alacsony vérnyomás és frontin? Lehet bajom?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony a vérnyomásom (minden nap szédülés, kettős látás, stb), a pulzusom pedig sosem megy 120 alá. Ma a szokásosnál is rosszabb hangulatom volt, aztán egyre inkább azon gondolkodtam, hogy öngyilkos leszek, meg ilyenek, de nyilván ez csak átmeneti dolog, úgyhogy jobb híján bevettem egy frontint, hátha "lecsendesíti" a gondolataimat vagy valami. Egy egészet vettem be, többet nem tudok róla. Lehet ettől bajom a vérnyomásommal? A hatását egyelőre nem nagyon érzem...
2013. aug. 5. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj!Nem tudom,hogy mi okod lenne az öngyilkosságra,minden esetre úgy érzem és gondolom,hogy szükséges lenne egy emberre,akivel elbeszélgethetsz.Ez nem feltétlenül pszichológus,hanem lehet egy olyan ember,akiben megbízol.A Frontin megoldást nem jelent mindig,sőt csak pillanatnyi nyugodtságot adhat.

De mondok én neked valamit.. nincsen olyan dolog,ait szívesen megtennél?Olyan dolgot tegyél,ami örömet okoz!És akkor talán belátod,hogy az öngyilkosság felesleges és csak bünteted vele a környezeted és magadat is,főleg akkor,ha nem sikerül.

A saját életed a saját kezedben van,tulajdonképpen akkor dobhatod el,amikor te akarod,de azt javaslom,hogy ne tedd!Lehetsz még boldog,egészséges ember!Higyj nekem!

2013. aug. 5. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igazság szerint eszem ágában sincs öngyilkosnak lenni, csak olyan szinten hullik darabokra az életem, hogy ettől bárki besokallna, rajtam pedig pont ma jött ki nagyon. Van ilyen. Egyébként általában meglepően jól tartom magam a körülményekhez képest. :)

Szóval a kérdés tényleg csak az, hogy lehet-e bajom így, ha alapból vérnyomás problémáim vannak. Már kicsit kezdek bekábulni és eléggé szédülök.

2013. aug. 5. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
semmi bajod nem lesz tőle.Azért lettél kábultabb mert van ennek egy altató hatása is, onnan tudom, hogy enyhe fokú pánikbetegségre én is ezt szedem 1 hónapja orvosi utasításra, és amikor beveszem mindig félóra órára bevétel után olyan álmos leszek tőle,hogy majd bealszok.Nekem is mindig alacsony volt a vérnyomásom,de nem zavar be.Amúgy ha nem veszem be akkor előjön a nagy melegre a pánikroham ami nálam(szédülés,ájulásközeli állapot,és gyengeség).Ne nagyon kapkodd viszont sűrűn be, mert rá lehet szokni de rendesen.
2013. aug. 5. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. aug. 5. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Van a Frontinnak minimális vérnyomás csökkentő hatása,de ezt sok folyadék fogyasztással ki tudod küszöbölni.
2013. aug. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!