Alacsony vérnyomás és frontin? Lehet bajom?
Na idefigyelj!Nem tudom,hogy mi okod lenne az öngyilkosságra,minden esetre úgy érzem és gondolom,hogy szükséges lenne egy emberre,akivel elbeszélgethetsz.Ez nem feltétlenül pszichológus,hanem lehet egy olyan ember,akiben megbízol.A Frontin megoldást nem jelent mindig,sőt csak pillanatnyi nyugodtságot adhat.
De mondok én neked valamit.. nincsen olyan dolog,ait szívesen megtennél?Olyan dolgot tegyél,ami örömet okoz!És akkor talán belátod,hogy az öngyilkosság felesleges és csak bünteted vele a környezeted és magadat is,főleg akkor,ha nem sikerül.
A saját életed a saját kezedben van,tulajdonképpen akkor dobhatod el,amikor te akarod,de azt javaslom,hogy ne tedd!Lehetsz még boldog,egészséges ember!Higyj nekem!
Köszönöm, igazság szerint eszem ágában sincs öngyilkosnak lenni, csak olyan szinten hullik darabokra az életem, hogy ettől bárki besokallna, rajtam pedig pont ma jött ki nagyon. Van ilyen. Egyébként általában meglepően jól tartom magam a körülményekhez képest. :)
Szóval a kérdés tényleg csak az, hogy lehet-e bajom így, ha alapból vérnyomás problémáim vannak. Már kicsit kezdek bekábulni és eléggé szédülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!