Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor és mi volt a legnagyobb...

Mikor és mi volt a legnagyobb fájdalmad eddigi életedben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha emlékeznénk rá, lehet a megszületés vinné a pálmát :)
2009. okt. 25. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
amik0r görk0rcs0lyàztam és kicsùsz0t alulam a làbam és a farcs0nt0mra estem. nembirtam felkelni csak feküdtem a kemèny bet0n0n ès nyöszörögtem. az0ta sem pr0bàltam ki. h0nap0kig fàjt a farcs0nt0m.
2009. okt. 25. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: hova tűnt az o betűd?
2009. okt. 25. 15:08
 14/19 anonim válasza:
48%
Nekem is a szülés. Pontosabban a vajúdás
2009. okt. 25. 15:09
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

amikor görkorcsolyáztam és a járdáról léptem volna le,hogy átmenjek az úton,de kicsúszott a lábam alólam én pedig a kezemre estem.Hazáig bőgtem,szó szerint...nem tudtam vele semmit sem csinálni,tettünk rá hideg vizes borogatást de sz.rt sem ért.Aztán anyum meg apum azon gondolkodtak,hogy elmenjünk-e a kórházba,ráadásul este volt már 8körül.Aztán azt mondtam h menjünk el mert én reggel ki nem bírom így...röntgent már nem tudtak csinálni,de az orvos azt mondta,hogy eltört és begipszelték.Aztán mentünk kontrollra és másik doki volt ott..kezdő volt még és úgy látta,hogy a csont két fele elcsúszik egymás mellett és nem úgy forr össze,mint kell.Azt mondta meg kell műteni...de aztán kiderült,hogy mégsem.Ott kaptam a szívemhez...engem megműteni,elképzelhetetlennek tűnt...

Ma már csak mosolygok rajta.

14/L (akkor pedig 8-9lehettem)

2009. okt. 25. 15:17
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez kicsit gusztustalanabb de a pattanások is nagyon tudnak fájni főleg kozmetikusnál.Talán ez az első

És akkor második abiciklis

Harmadik a fogorvosnál mikor lefurt az idegekig és nemhatott az érzéstelenítő:STalpamtol a fejemig akkor egymás után 6szor kirázott a hideg.Tejoég

Aztánn a seggcsont is tud fájni.Énis egyszer teljesen ráestem meg az orris ha telibe talál a labda ahogy engem tett:D

2009. okt. 25. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
A szülésnél nagyobb fájdalmat nem ismerek.
2009. okt. 25. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
2szer is törtem el a kezem, az is brutális ám.
2009. okt. 25. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, nekem is a fogam volt a legdurvább. Amikor jött ki a bölcsességfogam, nyomta a mellette lévő fogat, amiben tömés volt még régebbről. Na ez kezdett el egyik este iszonyúan fájni. Nem hatott semmilyen fájdalomcsillapító, semennyire sem, aludni sem tudtam, csak feküdtem összegörnyedve az ágyon reggelig. Azt hittem, sohasem lesz reggel. Akkor elmentem az ügyeletre, ahol kénytelenek voltak azt a bölcsességfog melletti fogat kihúzni, pedig nem volt amúgy baja.

Pedig törtem el a kezem, a lábam is, egyszer a fejem is betört, azok is nagyon fájtak, de ennyire egyik nem.

2009. okt. 25. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!