Mi lehet? Fenékbe nyilalló, éles, késszúrás szerű fájdalom. Ötletek? (több lennt)
Figyelt kérdés
Életkoromért ne röhögjetek ki, 13 vagyok, mi lehet ez? És ha megmozdulok még jobban. Nagyon kellemetlen...2013. aug. 1. 12:12
1/7 A kérdező kommentje:
ja, amúgy most meg van, de sosem szokott fájni, meg akkor is van néha, ha nincs meg (mondjuk arra nem pontosan emlékszem, hogy akkor meg volt -e)
2013. aug. 1. 12:15
2/7 anonim válasza:
nem akarlak ilyesztgetni, de veletlenul nincs aranyered?:/
3/7 A kérdező kommentje:
Hát az öregeknek van, nem ? xD Na de komolyra fordítva, nem gyakori, csak nagyon ritkán van, szerintem a menzesszel függ össze..
2013. aug. 1. 12:22
4/7 A kérdező kommentje:
Itt vannak az aranér tünetei, rám egyik sem igaz, csak az utolsó:
Vércsík a székleten.
• Végbéltáji viszketés esténként az ágyban.
• Égető, nedvedző sebhely a bélcsatorna kivezetésénél.
• Belső nyomásérzet.
|||| • Nyomó és szúró végbéltáji fájdalmak. |||||
2013. aug. 1. 12:24
5/7 anonim válasza:
A menzesszel is összefüggésben szokott lenni a végbél nyilallás, de azért megnézetném magam a helyedben egy nőgyógyásszal (a szüleidnek nem kell erről tudnia, bemész egy körzetihez és senki meg nem tudja).
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy a menzesszel jár. De ez normális velejáró?
2013. aug. 1. 12:32
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt olvastam: "Előfordulhat még, hogy a méh fájdalmával, esetleges húzódásával keletkezik a fájdalom, hiszen ilyenkor akár a belekhez is ki lehet tapadva a petefészek, a petevezető, vagy a méhe is."
2013. aug. 1. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!