Késszúrás szerű fájdalom a hüvelyben, ami néha
végbélbe is kisugárzik normális 24 hetesen?
Figyelt kérdés
Baba mocorog,csak nagyon kellemetlen ez a fájdalom,amúgy szinte mindennapos dolog.
2012. jún. 5. 13:47
1/9 anonim válasza:
Szia!
Engem is nagyon nagyon érdekelne a miértje, mert napok óta szenvedek ezzel. Pontosan ugyanezt érzem, tegnap voltam dokinál és minden rendben a babával, de megnyugodnék, ha valaki tudományos magyarázatot adna.
Neked a petefészked nem szokott szúrni a nyilalások idején?
2012. jún. 5. 13:58
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem erre azt mondta a nőgyógyászom, hogy a szeméremcsont irányába lefelé, valamint a rekeszizom irányába felfelé előfordulhat éles (késszerű) nyilallás, a méh növekedésével áll összefüggésben. Magnézium, sok pihenés a javallat rá.
2012. jún. 5. 14:02
3/9 anonim válasza:
Köszi! :) Ez megnyugtató!
első
2012. jún. 5. 14:03
4/9 anonim válasza:
Nyom egy ideget a baba,de akár a méhszáj nyílása is járhat ilyen tünetekkel.Nekem is kb a 24. héttől volt ilyen hüvely nyilalgatásom.Ma töltötem a 39.hetet,és csak most van szűk 1 újjnyira a méhszáj.(ezt csak azért írtam a végére,hogy nem feltétlen jelenti,hogy nyílik) :)
2012. jún. 5. 14:04
5/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nem,a petefészkem nem szúr,vagy még csak nem figyeltem,de tényleg elég kellemetlen.mindig azon parázok,hogy kinyílik a méhszájam,vagy idő előtt lesz valami ennek következtében..:( hány hetes vagy?arra is gondoltam már,hogy esetleg valamit megnyom a baba,amitől ezt érzem,de amúgy semmi tippem.Te mondtad már a dokidnak?
2012. jún. 5. 14:05
6/9 A kérdező kommentje:
Huh,telefonról írok,közben kaptam választ látom,köszönöm :) most azért megnyugodtam.
2012. jún. 5. 14:07
7/9 anonim válasza:
Nagyon szivesen!:)
2012. jún. 5. 14:09
8/9 anonim válasza:
Első vagyok
Péntek óta szenvedek ezzel plusz petefészek fájdalommal, úgyhogy tegnap felkerestem a dokimat, mert attól féltem, hogy kinyílt a méhszájam vagy valami gebasz van. De szerencsére minden rendben volt, különösebben nem támasztotta alá semmivel ennek az okát.
De most megnyugodtam azért.
Igaz, most is érzem a nyilalást, de pihenek, aztán remélem elmúlik.
18 hkm
2012. jún. 5. 14:15
9/9 anonim válasza:
19.héten vagyok, arra keltem, mintha 4-szer kést szúrtak volna a segglyukamba. Éles, nyilaló érzés. Egyből magneb6! Volt már ilyen kb. 1 hónapja. Remélem csak a baba nő, mert nagyon sokat szenvedtünk érte. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!