Akinek korzettje van, hogyan viselitek? Befogadnak az emberek, vagy kigúnyolnak?
Figyelt kérdés
Én amikor megkaptam kb 3hete megnéztek jó páran.Nem érdekelt.Volt hogy mentem az utcán és 16-17 éves "nagymenők" röhögtek rajtam meg mutogattak rám, kiabáltak.Laza középső ujj kinyújtással megoldottam a dolgot.Vannak akik nagyon feltűnően csodálkoznak, volt hogy odajöttek és elkezdték ütögetni a hátamat meg lökdöstek, mert azt hitték, hogy nem tudok semmit csinálni.Meg is lepődtek amikor arcon csaptam az egyiket.
Azóta még párszor megnéztek, de már kezdek hozzászokni.
Ti hogy vagytok ezzel?:D
2013. júl. 31. 16:38
1/2 anonim válasza:
Van korzettem, és egy év kellett, hogy elkezdjem lesz*rni az ügyet. Ki a lovat érdekel, ha mutogatnak? Előre nézek és nem rájuk. Irigylem azokat, akik ráérnek ismeretlenek problémával foglalkozni.
2/2 anonim válasza:
En is fuzos vagyok :) tipp: bamulj rajuk vissza, vagy egyszeruen mondd nekik: Mit nezel? Nem lattal meg orultet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!