Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másnak is dagadt volt a lába...

Másnak is dagadt volt a lába gipszlevétel után?

Figyelt kérdés
Illetve ti aztán rögtön tudtatok rendesen járni, vagy felhúzni a normál cipődet? Milyen sérüléssel? Illetve később nem változott kicsit a lábatok, nekem a lábközépcsontom tört el és eléggé szorít a cipőben.

2013. júl. 27. 21:17
 1/4 anonim válasza:
Apukám leesett a lépcsőről májustól szeptemberig volt gipszben a lába (meg is műtötték. Ez már régen volt de még mindig egy kicsit be van dagadva a lába.
2013. júl. 28. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Járni? Hehe xD

Rá se tudtam állni, még le sem nagyon taktam a földre.

Külboka törés, meg valószínűleg 1-2 szalagszakadás is.

Műtötték, helyre kellett rakni a lepattant csontot, ès odadrótozni.

Még most is feldagad ha kicsit megerőltetem. :/

Normál cipőt kb. 1,5-2 hónapja hordok, előtte 1-2 számmal nagyobbat.

2013. aug. 21. 03:52
 3/4 zoltan1220 válasza:
szia. nekem 2014 07 16.-án vették le a gipszemet/ külboka csont törésem volt,másnap kivették a rögzítőcsavart és az óta dagadt a bokám és a lábfejem, ma 19.-e van és még mindig be van dagadva,sajnos nem tudom meddig lesz még így,de reménykedem hogy elmúlik. üdv: zoli.
2014. júl. 20. 16:37
 4/4 anonim válasza:

Nekem tegnap vették le a gipszet. Pár hete belerúgtam egy ajtóba és eltört a lábfejem.

Gipszlevétel után nekem is be volt dagadva, meg fáj is. Reménykedem benne hogy gyorsan elmúlik

2017. júl. 6. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!