Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap éjjel összecsípkedte a...

Tegnap éjjel összecsípkedte a karomat valami alvás közben és fel van dagadva. Ahol több van egy helyen, odateszem a másik kezem és meleg! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
És nagyon viszket. Meg mintha megdagadt volna kicsit, de nem vészesen. De tuti nem szúnyog.

2013. júl. 20. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Akkor bolha, vagy ágyi poloska, vagy ki tudja mi...Esetleg mérgezett szúnyog.Nekem a kemotoxos szúgonyog csípésétől lett ilyen az egész arcom, mehettünk az ügyeletre.Igaz, én még gyerek voltam akkor...

Hideg borogatás, csípésre való kenőcs, kalcium tabletta segíthet.

2013. júl. 20. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Én ágyipoloskára tippelek, a koliban nekem is ilyen volt.

Linkelni akartam képet de nem engedi mert elvileg trágár:-S

2013. júl. 20. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen?

2013. júl. 20. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha poloska, akkor az szívás, mert nagyon nehéz kipusztítani.Ha az, akkor jobb, ha rovarirtókat hívsz.
2013. júl. 20. 22:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Aha, kb. ilyesmi mint a képen, csak nem ennyire szétszórt. A jobb vállam van teli és nagyon viszket, meg a bal könyökömnél és ott jobban fel is dagadva. Ma kimostam minden ágyneműmet és újat húztam. De az ágyam mondjuk a régi... azt vhogy ki lehet takarítani vagy mit csináljak vele?

Meg a lábamon is volt, de ott csak 1 darab, meg a combomon is. :( Meleg, viszket és dagadt. :(

2013. júl. 20. 22:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Bocsika, most ahogy kérdeztétek jobban megvizsgáltam és maga a csípés közepe ilyen sárgás (citromsárgás) és aztán körülette vörös és duzzadt. És több ilyen csípés van egy helyen. Na ez a pontos leírás. :)
2013. júl. 20. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos, ha poloska, akkor arra jellemző, hogy nappal jól elbújik, be a matracba, meg ágyrepedésekbe, mindenféle zugba, ahol nem találod meg.Bolti rovarirtóval befújni meg nem biztos, hogy jó ötlet, ezért mondtam a rovarirtókat kihívni.Poloskára utal az is, ha vérfoltocskákat találsz esetleg az ágyneműn.Esetleg még pók lehet, bár az kevésbé valószínű.
2013. júl. 20. 22:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Félek a pókoktól, úgyh remélem nem. :(

Vérfoltokat nem találtam szerencsére.. köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 20. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
A csípésből NEM LEHET megmondani,h mi volt, bármi lehet nem csak poloska. Pókcsípés is okozhat ugyanilyen tüneteket.
2013. júl. 20. 23:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Még mindig nem múlt el, és eléggé vörös, viszket és dagadt. :(
2013. júl. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!