Az mitől van, hogy éjjel, ha megébredek, (pl kimegyek pisilni) nem tudok visszaaludni, mert folyton dudorászom? És nem tudom abbahagyni!
Figyelt kérdés
Megőrülök tőle. Általában azokat a számokat dúdolom, melyeket aznap hallottam, de van hogy ezeréves zenék jutnak ilyenkor eszembe. És nem tudom abbahagyni!!2012. jan. 14. 16:44
1/16 anonim válasza:
Képzeld velem is megszokott ilyesmi történni. Van amikor reggel azon veszem észre, hogy olyan szamot dudoraszok, amit nem is hallottam mostanaban. De nem hangosan, hanem az agyamban.
2/16 anonim válasza:
Na, erre a megoldást én nem tudom, mert ez még nekem is új. Pedig már sokat éltem, sokat tapasztaltam, de olyat, hogy valakit a saját dudorászása akadályozzon az éjszakai pihenésben... Hiába, no, van új a nap alatt.
3/16 anonim válasza:
Mi az, hogy megébredni?Egyébként velem is szokott ilyen történni...
4/16 anonim válasza:
És nem tudod akaratlagosan elfojtani ezt a kényszert?
6/16 A kérdező kommentje:
Hát sokat gondolkodtam, le merjem e írni, nem néztek e hülyének, de úgy látszik az első hozzászólónak is szokott ilyen lenni. nem tudom abbahagyni, nem hangosan dúdolom, hanem az agyamban, vagy nem tudom hogy fogalmazzak.
2012. jan. 14. 17:06
7/16 A kérdező kommentje:
17:04-es hozzászóló. És te sem tudsz semmit sem tenni ellene??
2012. jan. 14. 17:07
8/16 anonim válasza:
Az elso valaszolo vagyok. En letudom allitani magamat rogton, de az ugrik be egybol, hogy ez meg hogyan jutott eszembe. En ugy gondolom, hogy sokszor a stressz is kihoz ilyen dolgokat, a nyugtalansag.Az okat viszont nem tudom, talan valami énekes lakik az agyban.:):):)
9/16 anonim válasza:
17:04-es vagyok.
Semmit nem tudok vele tenni, előbb-utóbb visszaalszom. Néha csak dallam, de sokszor teljes dal szöveggel jár a fejemben úgy, hogy még fel sem ébredtem teljesen. Egy éjszaka többször is előfordul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!