Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mitől van, hogy éjjel, ha...

Az mitől van, hogy éjjel, ha megébredek, (pl kimegyek pisilni) nem tudok visszaaludni, mert folyton dudorászom? És nem tudom abbahagyni!

Figyelt kérdés
Megőrülök tőle. Általában azokat a számokat dúdolom, melyeket aznap hallottam, de van hogy ezeréves zenék jutnak ilyenkor eszembe. És nem tudom abbahagyni!!
2012. jan. 14. 16:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
én általában (amikor velem van ilyen ) lemegyek és iszok egy pohár tejet vagy bármit és fölmegyek kicsit meditálgatok:) aztán becsukom a szemem és várom hogy elaludjak amúgy az agykontrol is sokat segít vegyél egy könyvet vagy egy lemezt és ha megtanultad a lépéseket akkor este már csak rá kell irányítani az agyad
2012. ápr. 30. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Ma felébredtem 3 óratájban és nekem is beugrott, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ.....le-fel emeltem a karjaimat és eltereltem a figyelmemet és elmúlott.

Viszont nagyon àlmos voltam.

2012. ápr. 30. 18:32
 13/16 anonim válasza:
ez valami kényszeres viselkedés lehet, vagy pótcselekvés, esetleg napközben túl sok zenét hallgatsz, hogy még éjjel is ezen pörög az agyad.
2012. máj. 20. 09:58
 14/16 anonim válasza:
Nekem többször is volt ez régebben de még néha most is előfordul ha egy számot túl sokat hallgatok, szerintem teljesen normális... próbálj meg változatosabban hallgatni számokat. :D
2012. jún. 18. 22:19
 15/16 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet, meg ritmusra "dobolni" is, mikor aludnék vissza. Utána olvasgattam nemrégiben a tudatos alvásnak, és ott láttam egy trükköt, hogy semmi ne vonja el a figyelmed. Mindössze csak annyi, hogy figyelem a levegővételeket, és "optimalizálom". Ilyenkor csak ez van a fejemben, és semmi más. Pár perc múlva alszok! :) Mostanság kezdek megint bajnokalvó lenni! Ja, és egyébként relaxáljatok alvás előtt, vagy fussatok egy kört! :) 21/F
2012. dec. 25. 02:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy afféle mini tourette szindróma lehet. :)

Én ha nemtudok aludni akkor egyébként elfogadom hogy most nem megy azt kész. Csinálom amihez kedvem van, ha meg unom a zenét a fejemben, akkor átmixelem :) Még akár nagy zenész is lehetsz. Youtubeon van kisgyerek tourettés, egyfolytában fütyül, meg is nyert valami versenyt. :) :)

2013. márc. 16. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!