Az mitől van, hogy éjjel, ha megébredek, (pl kimegyek pisilni) nem tudok visszaaludni, mert folyton dudorászom? És nem tudom abbahagyni!
Figyelt kérdés
Megőrülök tőle. Általában azokat a számokat dúdolom, melyeket aznap hallottam, de van hogy ezeréves zenék jutnak ilyenkor eszembe. És nem tudom abbahagyni!!2012. jan. 14. 16:44
11/16 anonim válasza:
én általában (amikor velem van ilyen ) lemegyek és iszok egy pohár tejet vagy bármit és fölmegyek kicsit meditálgatok:) aztán becsukom a szemem és várom hogy elaludjak amúgy az agykontrol is sokat segít vegyél egy könyvet vagy egy lemezt és ha megtanultad a lépéseket akkor este már csak rá kell irányítani az agyad
12/16 anonim válasza:
Ma felébredtem 3 óratájban és nekem is beugrott, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ.....le-fel emeltem a karjaimat és eltereltem a figyelmemet és elmúlott.
Viszont nagyon àlmos voltam.
13/16 anonim válasza:
ez valami kényszeres viselkedés lehet, vagy pótcselekvés, esetleg napközben túl sok zenét hallgatsz, hogy még éjjel is ezen pörög az agyad.
14/16 anonim válasza:
Nekem többször is volt ez régebben de még néha most is előfordul ha egy számot túl sokat hallgatok, szerintem teljesen normális... próbálj meg változatosabban hallgatni számokat. :D
15/16 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet, meg ritmusra "dobolni" is, mikor aludnék vissza. Utána olvasgattam nemrégiben a tudatos alvásnak, és ott láttam egy trükköt, hogy semmi ne vonja el a figyelmed. Mindössze csak annyi, hogy figyelem a levegővételeket, és "optimalizálom". Ilyenkor csak ez van a fejemben, és semmi más. Pár perc múlva alszok! :) Mostanság kezdek megint bajnokalvó lenni! Ja, és egyébként relaxáljatok alvás előtt, vagy fussatok egy kört! :) 21/F
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez egy afféle mini tourette szindróma lehet. :)
Én ha nemtudok aludni akkor egyébként elfogadom hogy most nem megy azt kész. Csinálom amihez kedvem van, ha meg unom a zenét a fejemben, akkor átmixelem :) Még akár nagy zenész is lehetsz. Youtubeon van kisgyerek tourettés, egyfolytában fütyül, meg is nyert valami versenyt. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!