Cipralex fel ev utan kijohet h nem kellett volna abbahagyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3eve mondta az orvosom panikbeteg vagyok azt sem tudtam mi az soha nem volt ilyen bajom cipralex szedesevel kacsolatba az lenne a kerdesem h en szedtem 2evig egyet reggel mellette napi 3 frontin a 3 frontint lassan csokentettem ma ott tartok h delbe fel este fel cipralex pedig februar ota nem szedem az lenne a kerdes h ferbrur ota kijohet e az h nem szedem lehet e valami jele h szednem kell jol erzem magam jol alszok stb csak valamiert 3v 4 negy napja rosszul vagyok tavaji evben se volt sem volt semmi bajom d emost mintha visszajott volna de nem olyan durvan es csak par percig max oraig tart szoval lehet az h most jon ki h nem kellett volna abba hagyni nem egyszerre tetem le fel evig felet szedtem utana es igy csokentettem orvosom mondta h lassan le lehet tenni csak en kulfoldon leozok sok stressz stb nem tudok vele mindennap beszelni koszonom valaszokat2011. szept. 24. 18:45
1/2 anonim válasza:
Sajnos a pánikbetegség kiújulhat. Ha újból felírják minnél kevesebb ideig szedd, persze csak akkor, ha jól érzed magad. Próbálj meg a Xanaxból átmenetileg annyit szedni, mint a csökkentés előtt. Lehet ez is segíteni fog. Volt amikor én így úsztam meg újabb antidepresszáns szedést. Próbálj meg valami relaxációs gyakorlatot rendszeresen alkalmazni, nekem az sokat segített.Szedjél Neuroptimot.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszt nekem nehe az is sokat segit h fejbe kell helyre tenni h jol vagyok nincs semmi mert ujra es ujra felek h elojon de ez a baj ezt is tudom es altalaba mukodik de ha nem akkor az kegyetlen rossz nem nagyon szeretnem szedni mert babat szeretnek szval mara az h magamnak kel h eros legyek fejbe ooo es az orbancfurol tudsz valamit????
2011. szept. 25. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!