Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap leégtem a napon, a...

Tegnap leégtem a napon, a szemem alatt leginkább, és egy kicsit a vállamon, de az tűrhető. Mitől múlik el hamar?

Figyelt kérdés
A szemem alatt nagyon be van dagadva, pici, alig látható hólyagocskák vannak. Tegnap tejföllel kentem be kétszer is, ma pedig amióta felébredtem, borogatom. Ezen kívül mi tud egy kicsit segíteni? Eléggé húzza a bőrömet a dagadás. Tudom, hogy hibás vagyok, légyszíves ne kritizáljatok, hanem segítsetek!! Előre is köszönöm! 13/L

2013. jún. 19. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én aloe verával kentem magamnak, általában szoktam vigyázni a nappal, most nem sikerült. Meg testápoló. A borogatás, úgy hallottam nem tesz jót neki.
2013. jún. 19. 14:43
 2/5 A kérdező kommentje:
És az aloe vera hamar használt? Mert holnap évzáróm is lesz :D.
2013. jún. 19. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, addigra elég necces :S ha nem sminkeled magad, kérj anyukádtól púdert, attól még mondjuk ugyan úgy fog fájni, de legalább kevésbé látszik.
2013. jún. 19. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ja és a púder ugye nem veszélyes rá? Elvileg még jobban kiszárítja a bőrt... :( Egy-két órára veszélyes?
2013. jún. 19. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
annyitól nem hiszem hogy baja lenne :)
2013. jún. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!