Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van velem? Össze vissza...

Mi van velem? Össze vissza alszok.

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem észre, hogy vagy túl sokat vagy túl keveset alszok. Volt olyan, hogy lefeküdtem délután 5-kor és másnap reggel keltem fel de úgy, hogy el is késtem. Van amikor meg vagy 2-3 napig egyáltalán nem tudok aludni, vagy csak 2-3 órát. Átlagosan amikor itthon vagyok 10-12 órát alszom plusz néha délután 1,5-2 órát. Néha olyan mélyen, hogy ha az ablakon kidobnának azt se venném észre. Egyszer orvost akartak hívni mert semmire nem keltem fel. Mitől lehet ez? Mit csináljak?

19/F

2013. júl. 23. 00:07
 1/1 anonim válasza:
vannak olyan emberek,akiknek a normalis alvasideje 10ora,de tenyleg eleg sokat alszol. En akkor voltam ilyen faradekony amikor vitaminhianyom volt(kalcium+magnezium) le is esett 1x,es korhazba kerultem vele.nekem meg emelle szivfajdalom is tarsult,foleg elalvas elott.nah meg szivdobogas erzet. Az is lehet hogy stresszes vagy,vagy valami bant,nyugtalan vagy,es a szervezeted ezert reagal ra igy,hogy alszol. Sportolsz valamit? mert ha nem,szerintem kezdj el minnel hamarabb....probald lekotni magad valamivel,en is fiatal vagyok 20/L es tenyleg a mai fiatalok nagyon unottak,semmi kedvuk,eleterejuk! Szoval vegyel valami vitamint vagy 10-15napig,kezd el sportolni,es egeszseges kajat enni....tudom hogy ez itt mind blaaablaaaa,de igaz!!! majd ird meg hogy vagy
2013. júl. 23. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!