A sok üléstől óriási dudor nőt a fenekemen, ami kifakadt, és nagycsomó genny is kijött, és még mindig jön, lehet belőle valami probléma?
Mindig ugyanott lesz ez a tályog?
Ha rendesen kiürül akkor nem kapsz vérmérgezést.
Ugyanazon az oldalon volt, ugyanott, de régebben volt már az előző, akkor sem tudtam ülni. Akkor nem lett ilyen belőle, és eltűnt egy rövid időn belül.
Addig nyomtam amíg jött belőle (valószínüleg ezt nem kellett volna, de előtte is eléggé jött és ezért csináltam, és csak utána láttam hogy egy kicsit véres is). Most is jön belőle csak nem úgy, ami idegesítő, de legaláb ürül, azóta már nem fáj és nem is olyan...
Azért kérdeztem, mert ott lehet akár szőrbenövés és akkor ismétlődni fog, ha nincs rendesen kitisztítva.
Valamint nem mindegy, hogy a fenekeden hol, mert vannak bizonyos bélbetegségek amelyek sipolyozás útján a bőr felszín alatt hoznak létre tályogot, az folyamatosan ürülni fog , az nem fog megszűnni magától.
Valamint a farokcsont környékén / ha ott van ez a tályog, nem tudom/ lehet úgynevezett pilonidalis ciszta, ami szintén sebészeti ellátást igényel.
Jól írta a 2., vannak ma már jó fertőtlenítő készítmények pl Octenisept spray , ami gyakorlatilag a szemen kívül bármely bőrfelületre vagy nyálkahártyára alkalmazható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!