Pszichés probléma (? )
Én pedig Gynecomastia miatt nem merek strandra járni, szintén 10 éves korom óta. 20 éves vagyok.
Ez a legkisebb problémám, annyi pszichés betegségem van.
szia :-)
eddig volt valami terápia, torna? 10-17 éves korod között?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ty%FAkmell
No itt aztán mazsolázhatsz. Olvashatsz megnyugtató válaszokat is és tanácsokat is.
Üdv. :-) A válaszokból azt hámoztam ki, és én is ugy gondolom, hogy nyugodtan menj strandra.
semmi para.
akinek bütyke van mondjuk, vagy elálló füle, vagy nagy orra, az sem zsákba jár :-)
Tornára vonatkozó dolgokat vedd komolyan :-)
1/2 igy talán könnyebben érthető a gondod.
Pszichés gondokat magunknak gyártunk általában.
kicsi-nagy,- rövid-hosszu, lapos-kerek,-...... stb.
mindig hasonlitgatunk. A helyett, hogy kihoznánk magunkból a legjobbat, legtöbbet, amit tudunk.
minden dolog javitható. A lelki problémák is. Persze ha az ember csak magában tartja, és gyüjti-gyüjti, akkor rosszul jár. Ha csak kibeszéli magából az ember, az már fél gyógyulás.
Üdv.
3/4. ne félj!!!! a félelem rossz tanácsadó!!!
olvasd el a 3. link kommentjeit ha ráérsz majd.
ahogy én olvastam, nem zárkóznának el egy kapcsolattól csak tyukmell miatt!!!
az elsőbe azt hiszem van utalás tornára is.
persze ki lehet fogni valami anyuci kedvencét, akinek rózsaszin még a fogszabályzóija és a betétje is, ezekkel nem kell foglalkozni. :-)
Van nélkülük is világ. hiába hiszik magukat a világ közepének!!!
egyébként ha magabiztos vagy, és jókedélyü, jópofa, mellette még netán jól is tanulsz, no para.
Tornát mindenképpen NAGYON JAVASOLNÁM VALAMI jó tudásu szakembertől tanácsot kérve.
Első vagyok
gömbicica
Nálam több okból is kialakulhatott a Gynecomastia: Az egyik, hogy apámnak is nagy mellei vannak, és örökölhettem tőle, a másik pedig, hogy több hónapnyi időszakot feküdtem bent egy idegpszichiátrián, ahol teletömtek gyógyszerekkel, melyeknek elég dúrva mellékhatásaik voltak.
szia. idegosztály "gyógyszerei" tudnak csodákat müvelni.
Még mindig aktuális, vagy már tul vagy rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!