Xperia P-re kijött a Jelly Bean (4.1.2) miért nem tudom letölteni?
gépen a Sony PC Companion progi azt mondja, h nincs új frissítés, de már be van jelentve!!!
Miért nem tudom letölteni? o.O
máshonnan le tudom tölteni??
Gondolom minden szolgáltató elmolyolgat rajta még egy kicsit.
Két megoldás van:
1. türelem
2. főzött rom
:D
De a gyàri is jó amit kiadtak, mièrt kène fözött? Flashtoollal feldobja a gyàri független 4.1.2-t ès mindenki boldog (ettöl nem lesz független nyugi)
A szolgàltatós romok amùgyis nagy darab sz.rok. csak beletesznek mèg 1-2 fölös dolgot, tèged meg ott fog zavarni....
#4:
Igaz.
Ha már le lehet valahonnan tölteni a firmware-t, akkor Flashtool és kész.
Firmware-nél nem kell root?
Gyàrihoz nem, csak fözötthöz. Ugye a fözött recoveryben megy fel, amihez kell a root ès a teló ìrja àt a sajàt szoftverèt (ugye ehhez kell a hozzàfèrès), de a gyàri romot a flashtool teszi fel flash módban, emiatt nem kell rootolni. Egyszerüen felülìrja.
Ugyanezt csinàlja a pc companion ès a sus (seus) is, csak az online szedi le a szoftvert az adatbàzisból (ès règiószàm+szolgàltató szerint nèzi az ùjabbat). A flashtool ugyan azzal az eljàràssal teszi fel, annyi különbsèggel, hogy te elöre letöltöd a szoftvert ès elindìtod a felrakàst (de ugyanùgy flashmódban).
Ùgy is feltudod rakni az ùj szoftvert, hogy rootolod a telód, àtìrod a területi kódot ès utàna frissìtèsnèl felrakja az ùjat. Csak ez bonyolultabb ès nem tudom, hogy mire kell àtìrni:D
A felsö fözött, az alsó pedig gyàri.
Na erre jön mèg a szolgàltató vàltoztatàsa ami miatt picit vàrni kell. Kivève ha letöltöd ezt ès felrakod flashtoollal.
#8: nem főzött az, csak "kilopott (leaked)" gyári béta, ugyanúgy, mint a kernel.
Kattints ide, csípőből frissíti a p-t jellybean-re. :
...és ez gyári hivatalos Sony frissítő oldal.
Hogy lesz-e benne magyar nyelv, azt nem tudom, de szerintem kutya kötelessége lennie, mégiscsak EU vagy mi a szösz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!