10 hetes francia bulldogomnál kijött a 3 szemhéj mirigy probléma, ami miatt meg kell műteni a szemét. Mennyibe kerül egy ilyen műtét?
Nekem két bulldogom is volt illetve az egyik még van is, mindkettőjüknél volt ilyen probléma. Az első esetben hitegettek, hogy visszahúzódhat, a második esetben meg nekem is a műtétet javasolták, 5 hónaposan csinálták meg.
Valahol 20 és 30 között volt, már nem emlékszem.
Nem írtak fel krémet rá? Az elvileg megelőzheti, hogy kiújuljon. Ha van lehetőséges (mert budapesten élsz) akkor feltétlenül menj be az állatorvosi egyetem szemészetére, ott erre specializált orvosok fognak tudni segíteni.
Én is több orvossal megnézettem mielőtt kés alá küldtem volna, miután az egyetemen is azt mondták, hogy műteni kell, megműttettem, de otthon a saját orvosommal, mert benne bízom, ott állhatok a háta mögött mikor műt.
Nem olyan horror műtét, ne félj tőle.
Ha jó kennelből vetted, feltétlenül hívd fel a tenyésztős és jelezd neki. Ha nem, akkor meg te is meggyőzödhetsz róla, hogy az olcsó kutya többe kerül. Sajnos én is így jártam, ezért papolom mindenhol, hogy jó kennelből szabad csak kutyát venni.
Szia
Megkérdezhetem melyik kennelből vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!