Most le fog esni a körmöm?
Figyelt kérdés
néhány perce véletlenül rádőlt az ujjamra egy 3 kg-mos súlyzó.az ujjamnak a teteje most tele van piros, apró pöttyökkel.a körmöm fáj, de nem sötétült be.akkor most ugye nem fog kiesni??nagyon kétségbeestem! :,(2013. jún. 26. 11:46
1/9 anonim válasza:
Nem valószínű, bár sokáig fáj és kék lesz, de nem leesik hanem lenő (valószínűleg)
2/9 A kérdező kommentje:
és meddig lesz így?
2013. jún. 26. 11:53
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy most itt még olvasgatok ehhez hasonló kérdéseket, de nekem nem lüktet, csak simán fáj.(sok helyen ezt olvastam).és pl. van az a kérdés amiben 17kg-mot ejtett az ujjára, de nekem csak 3.még így nagy a baj?nem lehet hogy csak simán elmúlik a fájdalom?
2013. jún. 26. 11:57
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyen esetben leesett a körmöm.
5/9 A kérdező kommentje:
áááááá nagyon félek hogy leesik! D,:
2013. jún. 26. 12:10
6/9 anonim válasza:
Néhány hónapba tuti beletelik, a piros apró pöttyök az vér, idővel elkezd majd bekékülni ahogy felszívódik
7/9 anonim válasza:
Függ a sérülés mértékétől. Ha nem keletkezett lila véraláfutás a köröm alatt, akkor azért jó eséllyel nem.
De hetekbe telhet, míg leesik (vagy nem), és hónapokba, amíg helyreáll a régi állapot.
Én még februárban ejtettem rá egy tálcát a nagylábujjamra és elég csúnyán aláfutott. Csak az egyik fele vált el, kábé két hónap után, azt levágtam. Még legalább egy hónap, amíg a friss köröm végignő. És talán ősz végére ér oda a teljes vastagságú része az új körömnek.
Persze mindenkinek máshogy alakul, remélem neked gyorsabban gyógyul. A fájdalom néhány napon belül enyhülni fog, az biztos.
8/9 A kérdező kommentje:
nincs semmi aláfutás, vagy sötét rész a körmömön.és már a piros foltok is kezdenek elhalványodni.de még mindig fáj.ez mit jelent?volt már máskor is, hogy nagyon bevágtam az ujjam(egyszer egymás mellett ültem a legjobb barátnőmmel, de két külön széken, ő pedig amikor közelebb akart ülni a székemhez, akkor a székét a körmömnek vágta és becsípte vele.akkor sokáig fájt, de nem ennyire sokáig mint most).ez mit jelent?
2013. jún. 26. 12:23
9/9 anonim válasza:
SOS. Nekem sajnos még balszerencsésebb eset történt. Apukámnak segítettem cipekedni és ráeset valamilyen (fogó) de nehéz volt és elkezdett begyulladni. Az orvos ajànlott egy krémet amivel szoktam reggel-este kenni és a gyulladás eel is múlt viszont a körmöm alatt ahogy gyulladt volt úgy ott maradt a helye (fehér lett a körmöm egyik fele) és elég rosszul néz ki. És látszik alatta az új köröm viszont valahogy el akarom takarni mert suliban ezért eléggé lenéznek... 14/L légyszi segítsetek eltakarni... A sebtapaszt is próbàltam de már lassan 1 hónapja sebtapasz van az ujjamon és így is hülyének néznek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!