Rá ejtettem egy 17kg os súlyt az ujjamra most elég fekete s a fél körmöm kék, számíthatok, hogy a köröm le fog esni?
Nekem a lábamra esett hasonló nehézségű vaslemez. Bekékült a körmöm és leesett, hónapok alatt nőtt vissza rendesen, és sokáig k.rvára fájt. Kb egy hónapig.
Nem tört el az ujjad? mert az kész csoda.
Bár nem tudom melyik ujjadról van szó, a lábujjról személyes tapasztalataim vannak. Szűk túracipő és sziklába rúgás miatt már vesztettem el nagylábujjkörmöt.
Más alkalommal szintén túrán, ugyancsak sziklába rúgás miatt bekékült/lilult mindkét mindkét nagylábujj-körmöm, de nem esett le, hanem kb 1 év alatt lenőtt.
Kérdező, azért még el kellene menned dokihoz, a körmöd mellékes ebből a szempontból, de a törést szakszerűen rögzítik sínnel, vagy valamivel. ha rosszul forr össze, életed végéig fájhat, gondokat okozhat, begyulladhat az ízületed tőle, stb. És ha akkor mész dokihoz, akkor megint eltörik, hogy helyrerakják. Úgyhogy szerintem inkább most menj el :)
A körmöd amúgy napok múlva is leeshet sajna, de kívánom neked, hogy ne történjen meg :)
17:51
Raktam vissza a helyére s lecsúszott s pont ott volt a kezem.
Hát nagyon remélem nem esik le:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!