Hogyha valaki hűvösebb időben megy bármilyen buliba és tanácsokat kér, akkor miért mindig azok a válaszok jönnek, hogy csőnadrág, tornacsuka, vasalt haj, bazinagy karika fülbevaló és fekete köröm?
Azért, mert ez a "szépség és divat" témakör, amiből a válaszadók csak a divatot veszik figyelembe, a szépséget nem;)
Amúgy én szeretem a tornacipőt, mert rocker/metálos vagyok (bár igazából nem sokat hordom 1-2 hetente), viszont idegesít, hogy mindenki abban pózol:)
a csőnadrág szerintem is randa, de ez ízlés kérdése. a karika fülbevalót nem is minősíteném, és a nem stílusombeliek által viselt fekete körömlakkot sem :) szánalmas koppincs az utóbbi (és a tornacsuka, na).
*azért
Mellesleg én ezt női szemmel írom...
Hát erről nekem az a véleményem,hogy sosem vennék olyan tornacipőt utcára ami tesihez való.Az enyém pl olyan,hogy vékony a talpa,szinte alig látszik,a cipő maga fekete,de felül van rajta ilyen elvontabb virág minta.Marha jól nézki.Nem igénytelen,nem stílushoz kötött,csajos és wáá.:D
Szóval ezt veszem fel utcára.De buliba?
Biztos,hogy nem....
Épp a napokban gondolkodtam rajta,hogy mi a fenét vegyek majd fel,ha megyek bulizni?Mert nyáron okés volt a miniruha+magassarkú.De most?
Megfagynék :/
Mondjuk nálam a bulinál még a farmer is kivan zárva szóval....karika fülbevaló?Ez olyan mint a derék tetkó...ku.rvás.Fekete köröm...emós tinipi.csás.Fuj.
az a vicces, hogy manapság mindenki nyomatja a tornacipőt, mintha az lenne az egyetlen kényelmes, hétköznapi cipő:D holott egyébként annyi csinos, (nőies:D), akár lapos, akár törpesarkú cipő, félcipő, bokacsizma van, na meg nyitott kis cipellők, h hihetetlen. Mégis nagyjából (tisztelet a kivételnek) az összes tini agya megáll ott, hogy vagy kényelmes tornacipő, vagy kényelmetlen magassarkú.
Holott 5 éve még "fúj büdös rockerek, büdös lesz a lábatok tornacipőben, és bokasüllyedésetek lesz":D
irónikus.
a fekete köröm meg nem emós, hanem rocker/metálos. Az emósok azt is lopták.
Köszönöm mindenkinek. :)
A fekete körömről annyit, hogy szerintem semmilyen stílushoz nem lehet kötni, csak a rockerek és az emok (nem emósok) nagy része festi a körmét feketére és ezért kötik stílushoz.
Én sem értem, hogy miért istenítik annyira a tornacipőt, holott az Adidas, Puma, stb. cipők sokkal egyedibbek és gyakran kényelmesebbek is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!