Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyha valaki hűvösebb időben...

Hogyha valaki hűvösebb időben megy bármilyen buliba és tanácsokat kér, akkor miért mindig azok a válaszok jönnek, hogy csőnadrág, tornacsuka, vasalt haj, bazinagy karika fülbevaló és fekete köröm?

Figyelt kérdés
Mert nem mindenki szereti ezeket, de mégis minden ilyen kérdésbe beírják (a ruhákat minimum).Ez miért van? Tényleg az ország 98%-a nem él csőnadrág és tornacipő nélkül? :O
2010. szept. 25. 18:30
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy már csak én gondolkodok úgy hogy undorító a csőnadrág és nevetséges utcára a tornacipő? :S
2010. szept. 25. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:
21%

Azért, mert ez a "szépség és divat" témakör, amiből a válaszadók csak a divatot veszik figyelembe, a szépséget nem;)

Amúgy én szeretem a tornacipőt, mert rocker/metálos vagyok (bár igazából nem sokat hordom 1-2 hetente), viszont idegesít, hogy mindenki abban pózol:)

a csőnadrág szerintem is randa, de ez ízlés kérdése. a karika fülbevalót nem is minősíteném, és a nem stílusombeliek által viselt fekete körömlakkot sem :) szánalmas koppincs az utóbbi (és a tornacsuka, na).

2010. szept. 25. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Oh, így már értem. :) Igazából szerintem abban semmi nőies vagy csajos nincs, ha valaki (vagy minden 2. lány..) csőnadrágban és tesire való csukában mászkál, csak azárt, mer festi a körmét és vasalja a haját. Olyanoknak is írják, akiknek szinte biztos, hogy egyenes a hajuk.
2010. szept. 25. 20:49
 4/13 A kérdező kommentje:

*azért

Mellesleg én ezt női szemmel írom...

2010. szept. 25. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
6%

Hát erről nekem az a véleményem,hogy sosem vennék olyan tornacipőt utcára ami tesihez való.Az enyém pl olyan,hogy vékony a talpa,szinte alig látszik,a cipő maga fekete,de felül van rajta ilyen elvontabb virág minta.Marha jól nézki.Nem igénytelen,nem stílushoz kötött,csajos és wáá.:D

Szóval ezt veszem fel utcára.De buliba?

Biztos,hogy nem....

Épp a napokban gondolkodtam rajta,hogy mi a fenét vegyek majd fel,ha megyek bulizni?Mert nyáron okés volt a miniruha+magassarkú.De most?

Megfagynék :/

Mondjuk nálam a bulinál még a farmer is kivan zárva szóval....karika fülbevaló?Ez olyan mint a derék tetkó...ku.rvás.Fekete köröm...emós tinipi.csás.Fuj.

2010. szept. 25. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Hűvösbe, buliba? Én is tornacipőt hordok, de pusztán kényelmi szempontból, meg mert fiúsan öltözködök, és a piros tornacipőm megy a farmeromhoz (nem cső!) meg a zakómhoz. No, a magassarkú szétszedi a lábam. Egyébként azt hallottam, hűvösebb napokra is terveznek manapság miniruhát, vastagabb szövetből, stílusfüggő, egy cicanadrággal, vagy most hogy hívják, legginggel már nem kell a fagyhaláltól félni. Bokacsizmával el tudnám képzelni. A fenti összeállítástól az én hátam is borsódzik, de mivel ez egy nyilvános, internetes oldal, ahol a többség véleménye szerepel, azt írják, amit a többség hord.
2010. szept. 25. 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:

az a vicces, hogy manapság mindenki nyomatja a tornacipőt, mintha az lenne az egyetlen kényelmes, hétköznapi cipő:D holott egyébként annyi csinos, (nőies:D), akár lapos, akár törpesarkú cipő, félcipő, bokacsizma van, na meg nyitott kis cipellők, h hihetetlen. Mégis nagyjából (tisztelet a kivételnek) az összes tini agya megáll ott, hogy vagy kényelmes tornacipő, vagy kényelmetlen magassarkú.

Holott 5 éve még "fúj büdös rockerek, büdös lesz a lábatok tornacipőben, és bokasüllyedésetek lesz":D

irónikus.

a fekete köröm meg nem emós, hanem rocker/metálos. Az emósok azt is lopták.

2010. szept. 25. 21:36
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. :)

A fekete körömről annyit, hogy szerintem semmilyen stílushoz nem lehet kötni, csak a rockerek és az emok (nem emósok) nagy része festi a körmét feketére és ezért kötik stílushoz.

Én sem értem, hogy miért istenítik annyira a tornacipőt, holott az Adidas, Puma, stb. cipők sokkal egyedibbek és gyakran kényelmesebbek is. :D

2010. szept. 25. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Én például nem hordok csőgatyát ( sztem igen keveseknek áll igazán jól) általában sima egyenes szabása vagy kicsit trapézas gatyáim vannak. Hűvös időben amit felveszek: ált. lapos talpú cipő ( mert a magassarkúban egy idő után nagyon fájok) ez vagy fekete vagy ilyen homokszínű. Esetleg van egy tornacipőm, ami elég egyedi, mert csehországból van és kicsit csillámos anyagból ezüstös szürke, de ez utóbbit ritkán veszem fel buliba, mert oda inkább nőiesen megyek. Ált. farmert veszek fel hidegben, pólóim meg vannak kifejetten partyra valók, csillógósabbak, vagy a hétköznapi pólóim dobom fel kiegészítőkkel, erősebb sminkkel. Pulcsit meg mindig vezsek fel, meg kabátot, a ruhátárban ezeket úgyis leadom, viszont egy diszkóban dögmeleg van.
2010. szept. 27. 16:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Mégis mi undorító van egy csőnadrágban? :S Jó alakú csajokon nagyon csinos, teheneken meg mi nem undorító?
2010. szept. 27. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!