Bevertem a körmöm, valószínűleg le fog esni. Be van kötve, hány nap múlva szedhetem le a kötést?
Figyelt kérdés
Nem tudok rendesen öltözködni, nem tudok mosogatni, pedig kéne2009. nov. 24. 14:37
1/6 anonim válasza:
Velem volt már ilyen. Voltam kórházban, kötözgették össze-vissza de sajnos nem maradt meg a helyén. Aztán lehúzták róla. Kis idő, aztán visszanő,csak ugye addig be van kötözve.
2/6 anonim válasza:
Körmösödet nem tudod SOS felhívni hogy csináljon vele valamit? Hátha óvatosan le tudja szedni és akkor nem kell kötözgetned.
Amúgy: Zselés vagy porci? Hogy sikerült így beverned? Nekem eddig max kettéroppantani sikerült (zselés), de egész jól bírja, pedig lovazok vele :)
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi most olvasom még egyszer h nem műkörömről van szó :)))
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem :|. Az érdekelne, hogy kb. hány nap múlva gyógyul meg annyira, hogy ne kelljen bekötve lennie.
2009. nov. 24. 15:06
5/6 anonim válasza:
Miután lekapták a körmödet? Hát nem tudom, kinek mennyire nől vissza gyorsan. Amilyen gyorsan nől a körmöd a többi kezeden úgy fog a lekapott körmön is. Mondjuk kb. 1cm-es a körmöd ott ahol le kell kapni, akkor megnézed a többin hogy mennyit nől 1 hét alatt, hány milimétert és úgy ki tudod már számolni, mert amíg nem fedi be teljesen a húst, addig elfertőződhet, tehát bekötözve kell lennie.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem esett le, csak lila. Nem kell lakkozni.
2009. dec. 2. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!