Valószínűleg idegi alapon fáj a vállam, és ebből kifolyólag több helyen is. Erre megoldás lenne a Thai masszázs, vagy a csontkovács?
Fáj a vállamnál, de ebből kifolyólag fáj a nyakamon is 1-2pontot, az állkapcsomnál, a bordámnál, meg az alkaromnál. Ezeken a helyeken muszáj elég gyakran nyomogatnom, mert fáj. Amúgy szedtem már rá sok féle gyógyszert, voltam mágneses kezelésen, gyógytornán meg fizikhoterápián is, de egyik sem hatott. A fizikho eléggé lecsökkentette a fájdalmat míg járnom kellett rá, de nem múlt el teljesen, sőt még jobban fáj mint előtte.
Erre megoldás lenne a Thai masszázs vagy a csontkovács?
A fekhelyem amúgy jó helyen van, volt pár hónapja itt egy hölgy, aki kimérte a házat, mert édesanyám miatt ki kellett mérni, a lábszáramnál fut keresztbe csak ilyen csík, de azt mondta az nem számít, meg a lábszáram nem is fáj.
19/F
ortopédián, reumatológián és neurológián már megvizsgáltak? diagnózis?
"A fekhelyem amúgy jó helyen van, volt pár hónapja itt egy hölgy, aki kimérte a házat, mert édesanyám miatt ki kellett mérni, a lábszáramnál fut keresztbe csak ilyen csík, de azt mondta az nem számít, meg a lábszáram nem is fáj. " az ilyen idiótaság meg a pénztárcátok súlyán könnyít csak, nem old meg semmit
Persze voltam orthopédián többször is, először 5éve mikor kezdődött az egész, de nem találtak semmit, utoljára májusban voltam, csináltak röntgent is, nem talált semmit, elküldött a neurológiára, de ott sem talált semmit, azt mondta lát valahol a röntgenen egy enyhe meszesedést, meg lehet később lesz valami porckopás, de ezeknek semmi köze a fájdalomhoz. A neurológiáról küldtek fizikhoterápiára.
A kimérést azt édesanyám csináltatta, mert jár természetgyógyászhoz, és ott mondták h méresse ki, amúgy lehet h pénzkidobás, lehet nem de 5rugó volt, annyit ki lehetett bírni szerintem.
csontkovácsot egyáltalán nem ajánlom,
először menj el egy GYÓGYMASSZŐRhöz. (mivel ez is megéri a pénzét, kereshetsz olyat aki magánpraxist csinál)
(mindenképpen gyógymasszőrt keress, frissítő masszázs, thai masszázs nem elég)
Olvasom voltál fizikhon, aki felírta neked reumatológust, kérdezd meg, hogy van-e lehetőség masszázsra járni.
melyik vállad fáj? az is fontos volna tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!