3 áldozat. Még most sem féltek a h1n1-től? Én kezdek pánikolni
Figyelt kérdés
Vagy tényleg ekkora lenne a felhajtás?
Már kezdek magamon is aggódni, náthás vagyok fájt a torkom, de már elmúlt...ki tudja mi ez.:(
2009. okt. 8. 15:41
11/14 anonim válasza:
én továbbra sem félek, mivel nem vagyok sem szív, se tüdőbeteg, és nemvagyok mellrákos sem.
csak a legenygült immunrendszerüekre van veszélyesebb hatással. aki nagyjából egészséges az nemfog belehalni.
12/14 anonim válasza:
Az immunrednszer védi a szervezeted. Ha erős, akkor legyőzi a h1n1-et simán, lehet hogy észre sem veszed, hogy elkaptad. Olyan ez, mint egy város rendőrsége, mikor elfogják a gyilkost. Ha gyenge az immunrendszered, akkor a mezei náthába is bele lehet halni, mint amikor kis falvakban nincs rendőr és leszúrnak valakit. Ha erős az immunrendszered, akkor felesleges beoltatni magad (nem rendelnek plusz rendőrt a városba, elég az ami van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!