Milyen érzés, amikor gyomortükrözés előtt lidocaint fújnak a torkodba? Tényleg fullasztó érzés, be lehet tőle pánikolni vagy ez is csak rémtörténet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 10:11
1/4 anonim válasza:
Semmi extra nincs benne. Szerintem aki bepánikol tőle az már eleve parázik az egész gyomortükrözéstől és azért pánikol, mert tudja, hogy mindjárt csinálják.
Nem kell izgulni, maga a tükrözés sem olyan gáz, mint ahogy először gondolod.
2/4 anonim válasza:
Hát csak rosszat hallottam a tükrőzésről,ezért is volt "kellemes" csalódás.Mondta a doki hogy ha ügyes vagyok 2 perc alatt megvan,ha hisztizek akkor 12.Amúgy pont elöttrem volt valami papi az végigjajgatott.Aztán bementem befujták a lidot,kicsit furi mert elzsibbad a torkod,ne egyáltalán nem rossz,ugyanugy kapsz akkor még levegőt,aztán mindig azt hittem h nem fogom birni ha letolnak egy csövet mert már attol is öklendezem ha a fogkefe lejjebb megy véletlen,de szerintem a lidokain miatt nem érzed ugy h ott matat a cső,meg olyan hirtelen lenyomják h észre sem vettem h lent van(mondjuk biztos kell hozzá egy ügyes kéz.)A vérvétel is tudin dolog de van olyan balf.asz aki nem tud vért venni.Na a lényeg h ha higgadt vagy,nem pánikolsz nem lesz baj,ja és levegőt is lehet kapni közbe,ha higgadt vagy sec perc és megvan.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást! Nem féltem tőle annyira, amíg el nem kezdtem olvasni a tapasztalatokat! Itt szúrtam el! :)
2011. ápr. 11. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!