Hogyan szokjam le a ropogtatásról?
Figyelt kérdés
Már sajnos 4 éve ropogtatom az ujjaimat és 2 éve a bokámat, nagylábujjamat és egy éve a gerincemet. Nagyon félek, hogy ha ezt gy folytatom súlyos következményei lesznek. Kérlek titeket segítsetek! Hogyan tudnék leszokni? Ha nem szokom le milyen következményei lesznek? Ha tudtok néhány valós elrettentő példát azt is szívesen olvasom!2013. máj. 31. 20:45
1/3 anonim válasza:
hát.. amit én hallottam, hogyha ezt nem hagyod abba akkor kb 20 éven belül remegni fognak azok a tagjaid amiket ropogtatsz, de elsősorban a kezed és a lábad..
meg nem is tesz jót nekik annyira a dolog.
2/3 anonim válasza:
Én tudok erre egy jót;)
Nézz magadba és gondold végig:mi a fontosabb?-a hülye szokásod(a ropogtatás), vagy az egészséged meg h 20 évesen ne legyél olyan mint egy 50 éves..-talán nem is kell annyit gondolkodnod rajta,sztem ez elég erőt adhat a leszokáshoz.Ha mégis ropogtatnád,előtte gondolj arra h pár év múlva egy vén embernek fogsz látszani és nem leszel boldog..!
...ezt teljesen jóindulatból mondtam neked,más módszer a leszokáshoz nem jut eszembe
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a két választ!
2013. jún. 15. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!