Hogyan szokjak le az ujj/nyak/hát ropogtatásról, ha folyamatosan szükségét érzem, és fáj, ha nem ropogtatom?
Figyelt kérdés
:S Ha kiropogtatom bármimet is könnyebben mozgok! Valahogy lelehetne szokni?2009. aug. 24. 19:06
1/5 anonim válasza:
Igen tök egyszerűen le lehet szokni. Nem csinálod mikor érzed a kényszert :D erre nem hinném hogy más módszer létezik :)
2/5 A kérdező kommentje:
De előbb utóbb magától kiropog:S:S És fáj, ha nem ropogtatom.
2009. aug. 24. 19:09
3/5 anonim válasza:
Mindenképp álld meg,hogy nem ropogtatod...az egyik ismerősöm ugyanezt csinálta ezeken a testrészein,és már annyi ideje ropogtatta,hogy egy pár hétig nem tudta mozditani a bal kezét,mert lebénult neki,és nagyon fájt!!De rendbejött persze!Na ha másért nem,ezért szokj le,ha nem akarod,hogy elernyedjenek az izmaid,és fájjon!!!
4/5 anonim válasza:
Én tegnap kifordítottam a nyakam, mert ropogtatni akartam. Anyám úgy rám ordibált, azóta hatása alatt vagyok, mondta, rosszul ropogtatod, aztán mehetsz tólószékbe. Nincs is kedvem már hozzá. Ujjaimat 4 évig ropogtattam, de már párhónapja nem csnálom. Nem úgy szoktam le, hogy na, most leállok vele, hanem úgy, hogy nem volt már szükségem rá.
5/5 anonim válasza:
Tudom milyen...én is folyton ropogtatom a nyakam meg a hátam mert nagyon rossz érzés egy idő után. Főleg gép előtt meg suliban órákon...Érdekes amikor szüreteltük a szőlőt és csomót dolgoztam mint állat, nem is tudtam ropogtatni a nyakam, vhogy nem állt be...Nem tudom hogyan lehetne erről leszokni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!