Hogyan tudnék diétázni?
Figyelt kérdés
157 cm és 57 kg lány vagyok,14 éves...Diétázni szeretnék.Szoktam sportolni(Judo,futás,másfél óra erősítés a parkba)és semmi...Mit ehetek és mit nem?Előre köszönöm! :)2013. máj. 29. 15:34
1/2 anonim válasza:
max legyen egy korlát hogy pl 5után nem eszel(én ezzel fogytam),de ilyen fiatalon ne diétázzál
még növésben vagy,a diétával csak megvonnád a szervezetedtől azt a tápanyagot amire szükséged van
2/2 anonim válasza:
A nagyon komoly diétát én sem ajánlom, hiszen fejlődésben van a szervezeted. De ha leírnád, hogy miket szoktál enni, mennyit, abból talán valamit összehozhatnánk (mit hagyj el, miből egyél többet, mit egyél, amit eddig nem nagyon, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!