Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges ilyen?

Lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Amióta együtt vagyunk a barátommal aki szintén egy végtelenül romantikus ember, hisz az ilyen lelki dolgokban...stb. Szóval mióta vele vagyok nekem megint előjött az a pszichés eredetű bajom, hogy nem kapok rendesen levegőt. Ez kiderítettem azért van mert aggódom érte, vagy a kapcsolatunkért, vagy csak szimplán túl sokat gondolok rá és nem mindig tudok lazítani emiatt. Nekem ez leginkább fizikai problémákat okoz. Ezek mellett neki is valamilyen lelki baja van de nem tudja hogy mi lehet viszont emiatt étvágytalan és szédül néha, de leginkább lelkileg viseli meg míg engem fizikailag. És mikor én rosszabbul vagyok így légzés terén mert mondjuk nem vagyunk együtt pont akkor ő is nagyon ramatyul lesz. Tudom mindkettőnknek szüksége lenne egy pszichológiai kezelésre, de felmerült bennem, hogy tudat alatt ennyire kötődünk a másikhoz, hogy megérezzük ha nincs rendben és ezért nem vagyunk jól. Ilyenkor próbálok erőt venni magamon és megfeledkezni ezekről és jó hangulatot varázsolni, ami általában bejön:)

Lehetséges ilyen, vagy csak erős a fantáziám??? Előre is köszönöm a normális válaszokat és hogy végigolvassátok hosszabb kis monológom.

2013. máj. 28. 11:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetsegesnek lehetseges.

De ha nem akartok pszichologiai segitseget kerni, akkor ezeket a konyveket ajanlom, h magatoktol is meg tudjatok oldani ezeket a dolgokat.

The Narcissistic Family - Stephanie Donaldson-Pressman and Robert M. Pressman

Myth of Sanity - Martha Stout

Trapped in the Mirror - Elan Golomb

Character Disturbance: The Phenomenon of Our Age - George K. Simon

Unholy Hungers - Barbara E. Hort

Ebben a sorrendben. Magyar cimeiket nem tudom.

2013. máj. 29. 04:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!