Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fázik sűrűn a kezem és...

Miért fázik sűrűn a kezem és forró a testem?

Figyelt kérdés
Télen,nyáron a végtagjaim jég hidegek,a testem pedig forró é sokszor lüktet a fejem,miért van ez?
2009. okt. 5. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Vérnyomás, vérkeringési probléma lehet. Nekem a lábam akar állandóan lefagyni, még ha 20 fok van akkor is.
2009. okt. 5. 07:33
 2/5 A kérdező kommentje:
lehet vhogyan orvosolni?
2009. okt. 5. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem sikerült. Igaz, nem is vészes a problémám, nem fordultam orvoshoz vele, csak tudom, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom, és a vérkeringésemmel sincs minden rendben, mert sokat zsibbad a kezem. Nyáron nincs gond,akkor lehet bármilyen hideg, nem fázik. de ősszel,ahogy bejön a hűvösebb idő, mint pl most, esténként úgy érzem, mintha fagyasztó lenne a lábamra szerelve. Pedig 20-24 fok van a lakásban. Vastag zoknit és vastag mamuszt húzok. A kutyám élvezi a legjobban a majmos mamuszkámat :-)
2009. okt. 5. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Halolaj és/vagy fokhagyma kapszula (jó minőségűek legyenek) kedvező hatással van az erekre és a keringésre. Ez segíthet. De azért csak elmennék orvoshoz a helyedben.
2009. okt. 5. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Mindent lehet. Először is, tudd meg mi okozza a problémát, utána lehet orvosolni. Ahogy már írtam, a halolaj és fokhagyma kapszula jót tesz. Esetleg elmennék a helyedben kineziológushoz is.
2009. okt. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!