Nem szeretem a testem, mivel a gerincferdülésem miatt van egy csomó asszimmetria, eltérés. Mit ajánlotok?
Tornázok, sportolok, de soha nem lesz tökéletes és mindig látszani fog kicsit.
Amúgy nem feltűnő.
A gondolkodásom lett rossz e miatt a külső hibák miatt. Sokkal depressziósabb vagyok.
Jogazni kell, az fog javitani ezen! A rendszeres joga, az fogja megvaltoztatni ezt.
A testedet elkell fogadnod, mert lecserelni nem tudod, de formalni igen, erre van meg a lehetoseged. Ha zavar, akkor ne viselj szuk felsot pl., ugy oltozz, hogy eltakarod azt, amit nem akarsz masoknak megmutatni pl., hiszen, mint irod is, hogy nem feltuno!
Én is nagyon görbe vagyok, oldalról nézve olyan, mint egy S betű, vagy ?-jel. Rettenetesen depis vagyok tőle, teljesen lelki beteg. Nem szeretek utcára sem menni, mert úgy érzem, mindenki engem néz.....
40/F
és te sportolsz amúgy valamit? fájni szokott a hátad?
nekem a túl merev állandóan a hátam
engem is a lelki része zavar nagyon
bocsi, hogy csak most válaszolok
hát az nem jó
lelkileg, hogy érint? nekem sokkal rosszabb, depressziósabb lett a gondolkodásom
szerinted hogyan tudnánk megoldani ezt a problémánkat?
Ezt nem nyilvánosan kéne megtárgyalni!
Írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!