Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek rosszindulatú...

Hogyan lehetek rosszindulatú daganatos, ha 4 gyermekem van és soha nem volt káros szenvedélyem?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetek rosszindulatú daganatos, ha 4 gyermekem van és soha nem volt káros szenvedélyem???

2013. máj. 25. 20:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ja és most olvasom, hogy bizonytalan viselkedésűt írtak az előző előttiekre
2013. máj. 25. 22:42
 22/29 anonim ***** válasza:

se ct, sem mr vizsgálat? most biztosak, hogy daganat van?

ezt találtam:

"A tumormarkereket néha „rákjelzőnek” is nevezik. Ezek az anyagok azonban nem minden esetben utalnak rosszindulatú daganatra. A vérben való jelenlétük jóindulatú elváltozásokra is felhívhatja a figyelmet. Más esetben előfordulhat, hogy rosszindulatú tumor ellenére a tumormarker koncentrációja a vérben normál értéket mutat."

2013. máj. 25. 22:53
 23/29 A kérdező kommentje:

Voltam azon is, de ott mindenféle hülyeségeket írnak. Pl.-ul súlyos gerincferdülést, nyaki gerinc sérvet, vesecisztát és tüdő rákot.

Biztosak, hogy daganat van.

A tumormarker az első vérvételből derült ki, hogy háromszorosa. Akkor ég csak az állandó álmosság volt.

2013. máj. 25. 23:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem értelek! Már csak a gyerekek miatt is küzdeni kéne a gyógyulásért, hisz csak te vagy nekik!!!

Ha így feladod, mi lesz velük?

Tüdő rákot már gyógyítanak!

Barátnőm Anyukájánál 3 éve fedezték fel, rengeteg áttéttel, de amit lehetett kivettek, Sugár kezelték! Egész jól van, dolgozik, tesz vesz otthon, meg nemctudják gyógyítani, de ami maradt daganat nem nő tovàbb, teljes életet él!

Neked is azon kéne gondolkodni hogyan tovább, hogy minél tivább agyermekekkel tudj maradni!!!

2013. máj. 26. 10:37
 25/29 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Férjed, szüleid nem tudnak segíteni? Legalább néha a gyerekekre vigyázni, hogy tudjál pihenni? Ne add fel soha! Mindig van remény, csak hinni kell!
2013. máj. 26. 12:47
 26/29 Napsugar11 ***** válasza:
0%

nekem is ikreim vannak, és daganatos betegekkel foglalkozom, ezért szeretném, hogy megkeress privátban, ha gondolod. A daganatos betegségek hátterében, ahogy minden betegségére is igaz, megtalálható valamilyen lelki megrázkódtatás, vagy hosszú ideig fennálló megoldatlan probléma.

Tudom, nekem könnyű magyarázni, mert nem rólam van szó, de hidd el, teljesen normális a jelenlegi reakciód, és el fogsz jutni addig is, amikor képes leszel megállapítani, hogy "igen, ez VAN, és innen szeretnék megoldást találni". Előbb azonban meg kell találni az elfogadást önmagadban.

Bármiben tudok segíteni, testi és lelki téren egyaránt, ha elfogadod. Az sosem jó, ha valaki elkezd kapkodni, illetve ha saját maga kezdi el keresgélni a hangzatos és ígéretes alternatív módokat, mert az mindig gyanús, ha valaki hirdeti a cuccait. Főleg, hogyha mások terápiája alapján akarod a sajátodat összerakni, az nem fog működni. Ahogy egy hangversenyen is kell a karmester, itt is szükséged lesz egy szakemberre, aki tanácsot ad, és segít az úton. (nem magamra gondoltam), én csupán megmutatom az utakat, amiken elindulhatsz.

A tüdődaganat egyébként a jól reagáló daganatok közé tartozik. Vannak sokkal nehezebben megközelíthető típusok is. Egyébként a lelki oldalról valószínűnek tartom, hogy az Édesapád halála váltotta ki, amit vagy nehezen, vagy sehogy nem tudtál elfogadni.

Én is orvosi műhiba miatt veszítettem el az Apukámat, és 8 évbe telt, amíg ezen túl tudtam magam tenni. Ilyenkor rengeteg düh halmozódik fel az emberben... Ráadásul elveszíti azt, akit nagyon szeretett, úgyhogy tudom, nem egyszerű...

A tüdőrák lelki oka a halálfélelem, ill. veszteségtől való félelem. Sokat beszélgetek a betegekkel, és ez szinte minden esetben előfordul náluk. Viszont minél jobban félsz a saját elmúlásodtól, annál jobban segíted a daganat növekedését, tehát meg kell találnod minél hamarabb a hitet, hogy sikerülni fog!!!

Személyre szabottan csak privátban tudok segíteni, megadom az email címemet, telefonszámodat, de én nem fogok erőszakoskodni, ha szeretnéd, akkor írj!

2013. máj. 26. 13:12
 27/29 anonim válasza:

És mi a neve annak a tumormarkernek? Nekem a normál érték 8-szorosa volt a CA125, keresték az áttétet, majd hasi műtét jött, és kiderült, hogy "csak" endometriózis.

Elhiszem, hogy most ramaty lehet a hangulatod, meg a közérzeted, és a k....anyját a világnak, de van 4 gyereked! gyorsan szedd össze magad, mert a kesergéstől csak betegebb leszel!!! Kitartást, nagyon szorítok neked!

2013. máj. 26. 14:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Jobban lettél? Remélem, igen!

2013. nov. 30. 23:18
 29/29 anonim ***** válasza:
???????
2013. dec. 15. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!