Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet h furi kérdés de ha a...

Lehet h furi kérdés de ha a bébikomp bizonyítottan káros a baba gerincének akkor miért gyártják?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan időszak (mondjuk 10-11hónap) amikor gond nélkül lehet benne a baba?Azt is hallottam h ha kb napi fél órát van benne akkor nincs gond de akkor meg semmi értelmét nem látom megvenni.
2013. jan. 15. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
A cigaretta is bizonyítottan káros, mégis gyártják :) Semmiképp se vedd meg!
2013. jan. 15. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

Van aki szerint káros, van aki szerint nem! Nem bizonyított egyik sem!

Mindenki maga dönti el, használja-e, vagy sem, vesz-e vagy sem!

Ennyi erővel a rúgós hinta is káros, vagy a cumi...

2013. jan. 15. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem bizonyítottan káros.Mindkét gyerekem használta.Persze nem mondom,hogy állandó jelleggel,de azért volt használva.Nyugodtan lehet használni,csak ésszel.
2013. jan. 16. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig vannak új trendek

Ha már tud ülni és nem erőlködik a baba akkor kevés ideig biztosan semmi baja nem lesz!

Az én lányomnak is volt,naponta többször is volt benne,kis időkre,igaz már bánom,hogy megvettem.

De nem a káros hatása miatt,hanem nagyon rövid ideig használtuk.

Igaz nem költöttem sokat,használt volt.

Egyébként szerette és nagy segitség volt,ha teregetnem kellett stb.

2013. jan. 16. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyógytornász és gyerekmasszőr ismerősöm is azt mondja, hogy határozottan káros.

Sok dolgot gyártanak, ami árt... ha már terjed valami, és kiderül róla, hogy ártalmas, a legritkább eset, hogy leálljanak a gyártásával. A cégeket csak a profit érdekli, nem az ember (gyerekének) egészsége. Mindenkinek magára kell vigyázni.

2013. jan. 17. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!