Hogyan lehetek rosszindulatú daganatos, ha 4 gyermekem van és soha nem volt káros szenvedélyem?
Nem is akarom tudni, hogy pontosan hol van a daganat, mert még kiderül, hogy áttétes is, már belefáradtam.
Apukád is hasonló helyzetben van?
Nekem minden terhesség 9 hónap szinte végig hányással járt és még is 30 kg-ot híztam terhességenként és 10kg-ok maradtak rajtam, de már a második gyermek előtti súlynál tartok, pedig soha nem sikerült fogynom.
Én is sportoltam, Egerszegivel úsztam még ezer éve, csak akkor is egy szembetegség miatt abba kellett hagynom. Akkor autoimmun beteg lettem.
Igazságtalan és szar az élet. Talán túl sokat idegeskedtem/dek. Túl sok rossz történt velem az életben.
Az én apukám 60 évesen orvosi műhiba miatt válltörésben halt meg. Az ikreimnek 20 hetesen állt le a szívecskéjük.
A fehérjét???
Egyébként meg csak 34 éves vagyok. Bár soha nem sikerült szeretnem magamat...
Miben van fehérje???
Nekem meg az egyik orvos azt mondta a fogyásom miatt gondolom, hogy fogyasszak bármit, de jó sokat!
Nem szeretnék tudni semmit. Néha kiborulok, de ez volt még csak az első legnagyobb megijedésem már jobban vagyok. Kár, hogy nincs párom, így egyedül kell megküzdenem mindennel.
A cukrot kell kerülni, ezt most pénteken mondták.
Már könnyeznek azok az orvosok, akiket régebbről ismerek és kedvelek.
A gyermekeim 20 hónapos Barbara, 4 éves Zsófika, 6 és fél éves Alexandra és 13 éves Tamás kamasz. A két nagyobb hallottam még csak. A lányom annyit mond anya beteg. A fiam meg azt, hogy akkor minél hamarabb halj meg!
Egyéb tünetem még az, hogy hétről hétre nehezebb a 2 literes üdítő.
Kezelni szeretnének, de nem tudom, hogy hogyan tovább. Elegem van az orvosi vizsgálatokból, csak valami vitamint szeretnék, hogy ne legyek mindig álmos.
Egy csomót írtam, most meg eltűnt, mert beragadt egy billentyűzetem.
Vérvételek sorozatával állapították meg a betegséget. Az elsőből kiderült, hogy háromszorosa a tumormarker. Aztán szakorvosok.
Sokáig nem hittem el. De amikor már több orvos is, ezt mondta a papírokról. Több, mint egy hónapot vártunk arra az eredményre, hogy rosszindulatú. Most még menjek további vizsgálatokra, hogy áttétes e?
Az van ráírva az utolsó papíromra, hogy rossz hatással van rám és bizonytalan eredetű és bizonytalan végkimenetelű rosszindulatú rák.
A fiamra főleg nem haragszom, de soha senkire se tudtam. Akármit tettek velem.
Ez normális reakciója volt??? :-(
Köszönöm, ha írtok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!