Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jó ideje alig bírom elvégezni...

Jó ideje alig bírom elvégezni a "nagy dolgot", ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Minden reggel ébredés után van székletem, de alig bírom kinyomni. Olyan kellemetlen ezt még leírni is..., de mintha nem férne ki, vagy ilyesmi. Kicsit kemény is, és nagyon "egyben van az egész". Ha sikerül az elejét kipréselnem magamból, akkor már oké, de az elején nehezen megy. Ez már több, mint egy hónapja fent áll.

A színe normális, és nem véres. Sok rostos dolgot eszek egyébként, ennek nem kellene lazítania kicsit?

Mi lehet a probléma?

2013. máj. 17. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Kevés folyadék, sok lisztes étel, kevés mozgás is lehet az oka.
2013. máj. 17. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Csak pont ez az, amit elfelejtettem írni, hogy fehér lisztes dolgokat egyáltalán nem eszek már hónapok óta, bár más fajta liszttel készülteket sem nagyon, napi min. 3 liter folyadékot iszok (víz, ízesítetlen zöld tea), minden nap min. 1 órát sportolok, és napközben egyébként is sokat mozgok.

Emiatt nem értem, hogy mi lehet.

2013. máj. 17. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor meg menj el dokihoz, egy labort szerintem megér.
2013. máj. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!