Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az öcsémnek szívkatéterezése...

Az öcsémnek szívkatéterezése lesz, szeretnék kérdezni pár dolgot (? )

Figyelt kérdés

Hallottam már róla de nem tudom hogyan működik, ezért szeretnék felvilágosítást kérni :)

Szívritmuszavar megszüntetése.

-Mennyi időt vesz igénybe?

-Utána fog-e érezni valamit?

-Hol vezetik be gyerekeknek? Combon vagy csuklón keresztül? Egyáltalán mi dönti ezt el?

-Azt hallottam, hogy ha combartérián keresztül csinálják nem állhat fel valamennyi ideig. Egyik helyen csak pár órát írtak, a másikon 24-et. Mi az igazság?

-Van veszélye?

-Mennyi az esélye, hogy komplikációk lépnek fel?

-Ha altatni fogják mikor ehet utoljára?

-Hány napig kell neki bent lenni?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. máj. 14. 19:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Pesten a kardiológiai intézetben fogják csinálni. Jól dolgoznak ott?
2013. máj. 14. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is csináltak ilyet, 16 éves koromban.

Kb. egy óráig tartott a beavatkozás. Nem altattak, csak érzéstelenítettek. Nem fájt, de kellemetlen volt. A combomon vezették be, és végig éreztem, ahogy a drótot tologatják bennem. Ami jó volt, hogy végig beszéltek hozzám, mondták, hogy éppen mi történik.

Délelőtt csinálták, előző este óta nem ettem, és egy éjszakát kellett bent maradnom. Utána kicsit rosszul voltam, alig tudtam enni és járni. Még kb. egy hétig fáradékony voltam és fájt a combom.

Szintén kardiológiai intézet, meg voltam velük elégedve.

A többi kérdésedre sajnos nem tudom a választ.

21/L

2013. máj. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!