FFDP kérdése:
Öcsémnek szemölcsei vannak, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Többrétű a probléma, először is, szerintetek melyik krém/tapasz vagy valami vált be leginkább? A Wartner nevű termék amit reklámoznak hatásos (mert amúgy 3000 Ft. nem olcsó), megéri?
Másrészt magam miatt is félek, mert ugyebár ez közös fürdőzéssel is könnyen terjedhet, igaz? Ha lefertőtlenítem Domestosszal a fürdőt előtte, vagy mi lehet jó "óvintézkedés"? Talán paranoiásan hangzok, de nagyon nem akarok egy szemölcsöt pl. az arcomra :( Jobb félni, mint megijedni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 4. 22:09
1/5 anonim válasza:
Többféle szemölcs létezik, mindegyiket mással érdemes kezelni. Kísérletezgetés helyett szerintem inkább kísérd el a bőrgyógyászatra, ahol elsőre a megfelelő szert írják fel. Egyébként általában vírus okozza őket, tényleg nem árt az óvatosság (fertőtlenítés, külön törölköző, külön mosás stb.)
2/5 anonim válasza:
Én lemennék a patikába, megmutatnám a gyógyszertáros néninek, aztán adna valamit rá (azok is okosak).
Persze elmehet orvoshoz is, az a legtisztább :)
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, azt hiszem, beutalom a bőrgyógyászhoz, köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 4. 22:46
4/5 anonim válasza:
Wartner kézre/lábra egyszerűbb, mint a bőrgyógyász, de persze biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!