Vizelés után furcsa dolgot észleltem. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Azt hiszem megbolondultam.. vizelés után a wcbe néztem és egy fehér valamit láttam. cérnaszerű fehér valami, össze volt vmennyire gombolyodva.. ha kihúzom biztos lett volna 1 méteres. nem szilárd és se eleje se vége csak hosszú fehér valami...kicsit nyálkásnak tűnt... de nem mozgott, meg semmi féregre utaló jel nem volt rajta...csak ezt tudom róla elmondani...de lehet hogy mára wcben volt, mert előtte nem is figyeltem. nem fáj semmim azóta sem meg előtte sem, de megijedtem h az belőlem jött e ki :SSSS 20F2013. ápr. 29. 03:11
1/3 anonim válasza:
Akkor mesélek neked egy sztorit.
Kb 8-9 éves lehettem.
Anya beleöntötte a megmaradt palacsinta tésztát a wcbe,én elmentem pisilni utána sírva rohantam ki h én biztos nagyon beteg vagyok mert csúnyát pisiltem .... Aztán a palacsinta tészta volt a wcben :D
szóval lehet h semmi baj nincs :)
de ha annyira zavar irány a háziorvos.
;)
21L
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha belőled jött volna ki, akkor fájt volna a pisilés, mert olyan egyszerűen nem távozott volna a sugárral. Inkább a WC-be dobott valaki egy cérnadarabot. Kérdezz rá. ( Egyszer a rántotta maradékot nem húztam le, szegény szobatársam 10 percig halálra vált arccal mászkált, mire el merte mondani, hogy ő tuti halálos beteg, mert sárga darabosat pisilt :))
3/3 A kérdező kommentje:
Igen van 2 lakótársam, szóval lehetséges.. De azért enyhén beszartam :$ :D
2013. ápr. 29. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!