Epilepsziából mivel gyógyulhatok meg gyógyszeren kívül?
A szüleid gondatlan veszélyeztetést követnek el éppen. Gratulálok nekik... Tudnám kik vagytok hívnám a gyermekfelügyeletet reflexből.
Kiváló gyógyszeres terápiák léteznek az epilepsziára.
A SZÜLEIDNEK MEG KIJÁRNA EGY-KÉT MÉRETES MAFLÁS. Majd .
Nem kifejezetten érdekel mire voltál kíváncsi. Lehet pozitív megerősítést vártál hogy majd valaki ajánl egy csodaszert amitől hirtelen egészséges leszel... Nos fel kell ébredni.
Vagy elmúlik magától a gyerekkori epilepsziád vagy műtéti úton orvosolható vagy megmarad örökre és kénytelen leszel gyógyszert szedni a megfelelő életminőségért. Ez esetfüggő nem pedig az dönti el szüleid mit hallottak.
Az epilepsziára komoly gyógyszerek vannak, sajnos, mint minden gyógyszernek, azoknak is vannak mellékhatásaik.
Én is beállok a gratulálok sorába, hogy a szüleid inkább megvárják, amíg elkap 1 akkora roham, hogy visszafordíthatatlanul károsodsz szellemileg vagy akár meg is halhatsz, minthogy szednéd rendesen azt a csúúúúnya gyógyszert!
Sajnos ez nem így megy, muszáj az orvossal együttműködni, ez nem egy megfázás! A szüleid nem érzik, és nem élik át azt, amit neked kell egy roham alkalmával. Én értem, hogy a gyógyszer károsítja a májadat, meg mit tudom én, de ha olyan szerencsétlenül kapsz rohamot, hogy teljes erőből bevágod a fejedet, és ott halsz meg, nem lesz különösebben nagy vigasz, hogy legalább a májad ép maradt...
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, ha te nem tudod meggyőzni őket, hogy szövetkezel valamelyik jobb belátású rokonoddal (nem tudom, pl. nagyszülő, nagynéni, remélhetőleg találsz valakit), hátha ő oda tud hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!