Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy gyógyulhatok meg keddig,...

Hogy gyógyulhatok meg keddig, ha nincs időm pihenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fáj a torkom, náthás vagyok, tegnap lázas voltam, és szerintem most is megy fel. De 10 perc múlva lesz egy fontos találkozóm, ami estig tart. Utána tudok pihenni, és kúrálni magam. Holnap dolgozom, reggel 6-este 6ig, és este pedig tanulnom kell, mert kedden vizsga. Vasárnp délelőtt megint tudok pihenni-gyógyulgatni a tanulás közben, de délután mennem kell vissza, mert hétfőn megint suli. 2óra vonatozás.. :/ Hétfőre már egész jól kellene lennem, de a kedd a lényeg. Kedd este egy fontos estélyre megyek, amire 2 hónapja készülök. Akkor már nem lehetek beteg. SOS tippek?
2012. nov. 9. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Így sehogy, még egy szövődm ényt is összeszedhetsz, ráadásul megfertőzheted azt is, akivel ma találkozol és holnap a munkahelyeden is a munkatársakat.
2012. nov. 9. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem fertőző, mivel megfázásról van szó. Pontosan tudom, hogy mikor és mitől fáztam meg :(
2012. nov. 9. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha fáj a torkod és náthaás vagy, akkor megfertőzhetsz másokat, akkor is ha sima hűlés.

Jobb lenne, ha legalább addig otthon maradnál, míg lázas vagy, mert kaphatzs egy tüdőgyulladást.

Igyál citromos mézes teát, gargalizálj sós vízzel, vagy Phlogosollal, és szerintem pihend ki, akkor keddre jobban leszel.

2012. nov. 9. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
A mai találkozót lemondtam, és beszóltam a kórházba, hogy holnap csak délutánra tudok bemenni. De a többivel nem tudok mit kezdeni :( Így mondhatjuk, hogy van egy napom :(
2012. nov. 9. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A munkatársaid biztos örülni fognak egy kis náthának, te pedig a tüdőgyulladásnak. Egészségetekre!
2012. nov. 9. 18:59
 6/6 anonim válasza:
Igyál pálinkát és szedj demerolt. Tuti segít.
2012. nov. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!