Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 év alatt 5x van cérnagiliszt...

2 év alatt 5x van cérnagilisztám. Hogyan gyógyulhatok ki? (bővebb lenn)

Figyelt kérdés
Mindannyiszor voltam orvosnál, kivéve most, az 5. alkalommal. Mindig vermoxot kaptam, ami sikeresen kiirtotta. hiába kezeltünk mindenkit, fertőtlenítettünk, odafigyelek,h tiszta legyen a kezem...visszatér....orvos se nagyon foglalkozik ezzel,,, valaki volt hasonlóképp? gyógymód?
2012. febr. 23. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én első körben az állatok közt néznék körül. Nincs semmilyen állatod, állatszőröd? Szomszédnak, rokonnak sincs amivel valamilyen úton kapcsolatba léphetsz? Lehet azokat is kezelni kéne.
2012. febr. 23. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Van 1 kutyánk, aki kint van, de őt kezeltük. Szomszédban nincs... nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudjuk az okát...és ennyi idő óta nem tudok megszabadulni tőle.
2012. febr. 23. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt keresd meg, hogy honnan fertözödsz vissza. Mert a gond nem az, hogy a gyógyszer nem hatásosan irtja ki, hanem hogy mindig újra visszafertözödsz.

Sok esetben háziállatok (macska, kutya) fertöznek, de iskolában/munkahelyen is elkaphatod.

2012. febr. 23. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan embertől is elkaphatod, akivel gyakran érintkezel és állata van. Kellemetlen lehet felhozni, de nem kizárható, hogy attól jön vissza.
2012. febr. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!