Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Cérnagilisztám lett és nem...

Cérnagilisztám lett és nem szedhetem be a gyógyszert mert kismama vagyok hogy írhatom így ki? B. ővebben lent

Figyelt kérdés

35 hetes kismama vagyok és már pár hete észleltem 2-3 darabot a székletembe 3 orvost kérdeztem egyik sem tanácsolja a gyógyszert !A háziorvosom tanácsára vittem be székletmintát de ott negativ lett az eredmény most vinnem kell be petemintát amit a végbélnyílásnál kellett levennem!

De azt mondta a doki hogy teljesen mindegy mert gyógyszer nem adható még szoptatás alatt sem:(

Annyit csinálok hogy fokhagymakapszulát szedek,mert a fokhagymától már kikészült a gyomrom meg magas hőfokon fertötlenítem a fehérneműket ágyneműt!

meg persze a wc-t meg mindent:(

de nem akar mulni még mindig van 2-3 darab minden székletembe:(

de attól nem több és este sem érzem hogy ott lennének!

én már teljesen kivagyok ,így hogy menjek szülni meg beöntésre :(

esetleg tudtok valamit ami még segíthet?

ja amugy rágtam a körmöm valószínű így szedtem össze mert háziállatunk nincs

köszönöm

2010. máj. 25. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
a fokhagymakapszula nem ér semmit - sok fokhagyma, sok hagyma, sok folyadék (kamillatea)...esetleg kakukkfű tea, de mielőtt iszod kérdezz rá a dokinál, hogy szabad-e
2010. máj. 25. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Javasolnam Neked a Tahitian Noni bioaktiv italt. nincs semmilyen mellek hatasa , varandos anyukak is hasznalhatjak. Kuldok rola bovebb leirast ha erdekel.
2010. máj. 25. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
igen érdekelne megköszönöm ha küldesz róla tájékoztatót
2010. máj. 25. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy a peteminta is negatív lesz! :)
2010. máj. 25. 13:04
 5/7 A kérdező kommentje:

miért?

de akkor miért van nmég mindig a székletembe?

2010. máj. 25. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
a Tahitian Nonirol itt olvashatsz bovebben: www.mindenaminoni.uw.hu, www.xeronin.net, www.nonitv.net, www.noniworld.net/zoli, www.gononi.info
2010. máj. 26. 22:55
 7/7 anonim válasza:
Szia, ugyanaebben a cipoben jarok en is , cernagilioszta a szekletben 37 hetesen, eszem a fokhagymat napi 3szor, elvagyok keseredve.Megirnad legyszi hogy neked mi lett a vege, szulesig elmult, ha igen mitol, ha a fokhagymatol akkor mennyit ettel naponta.Jol esne egy kis nyugtatas.Eloreis koszonom valaszod!
2017. ápr. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!