Sürgős. Micsináljak? Cérnagilisztám van! 12/L
Rájöttem (google) hogy cérnagilisztám van. Egyre rosszab másznak ki belőlem és viszket. Mindig oda kell nyúlnom megvakarni (néha a kezemen marad 1-1 db. pfúúj)Orvos ugye csak hétköznap rendel (gyereko.) és hétvégét ki kéne bírnom. Utálom a hagymát nem bírom csak pörköltekben magában nem. És abból kéne állítólag sokat enni. SZval ez kizárt. Mit csináljak??
Jah és anyunak hogy mondjal el h ne kapjon infarktust ? Anyaaaaaa fehér/átlátszó valamit másznak ki a hüvelyemből,végbelemből menjünk orvoshoz ????-.-
Szval nem tom micsináljak ??
Köszönöm hogy jót akarsz :) De azért nem annyira veszélyes (szerintem). Már régebben is elkaptam :( és akkor is kaptam gyógyszert elmúlt 2 nap alatt. De most ezek szerint megint. Csak ugye most hétvége. Aztán ünnep... Nem tudom mikor jutok el a dokihoz.Anyával megbirkozók..
Jah és háziállatunk nincs. Szóval nem tudom honnan/kitől/mitől kaptam el.
A neten több helyen is azt írták hogy a gyerekek többsége elkapja.
Köszönöm :)
De akkor ügyelet ? Ne várjam meg a gyerekorvost ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!