Cérnagilisztám van. :S Fokhagymával mennyi idő alatt múlik el? (Lent)! 14/L
Hát, próbálj meg akkor minél többet enni. De igazából gyógyszer kellene, ha orvoshoz nem is engednek el, talán gyógyszertárban kapnál rá valamit.
Különben meg mi az, hogy nem engednek el orvoshoz? Ha ilyen rossz a helyzet, segítségre lenne szükséged...
Hány éves vagy?
Egyébként honnan veszed, hogy cérnagilisztád van? Ezzel tényleg orvoshoz kellene fordulnod. A fokhagyma tényleg jó, egyél belőle amennyit csak tudsz, viszont, lehet, hogy ez édes kevés a gyógyulásodhoz. Vannak még teák is, meg egyéb gyógymódok, ha utána olvasol a neten, találsz.
Mond meg a nevelő szüleidnek, hogy vigyenek el orvoshoz, mert ez nem játék. Van egy olyan sejtésem, hogy fertőző betegség.
Szia!
Pedig ehhez orvos is kéne!
Fokhagymából ez a mennyiség nulla, ráadásul hozzá is szokhat a giliszta.
Szerintem egy egész fej fokhagyma kellene naponta.
Valahogy próbálj meg orvoshoz jutni (biztos kell székletminta is).
Az a baj, hogyha ez elszaporodik benned, az általános legyengültséghez vezet (helyetted eszi meg a kaját). Ráadásul Te is elkaptad valahonnan, szóval fertőző is.
Ha minden kötél szakad, én elmondanám, mi bajom van, hátha akkor elzavarnak orvoshoz.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!