Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek gerincferdülés ellen?

Mit tehetek gerincferdülés ellen?

Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta, hogy gerincferdülésem van, nem túl súlyos, de már egyből látszik (szakértő szemmel), hogy gerincferdülésem van. Azt mondta, gyógyító sportokat ajánl. Mik lennének ezek? Ezenkívül mit tehetek még?

2013. ápr. 24. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
gyógytorna, vannak rá gyakorlatok, én is gerincferdüléses vagyok, nekem suliba kellett gyógytesire járni. Meg ha elmész reumatológiára, ott az orvos nekem adott gyógytornára beutalót, amit a kórház tornatermében betanítottak, plusz kaptam a reumatológiára masszásra beutalót, asszem így 100ft.ot fzettem a fürdőben a maszírozásért. Ja és előtte elküldött röntgenre, után írta ezeket.
2013. ápr. 24. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:

azért fiatalon ne gyógytornára járj, hanem ahol fel tudsz szedni egy kis izmot, street workout, fegyencedzés, fitnessterem, úszás, trx.

Fokozatosan nehezíteni az edzéseket, és szabályosan csinálni.

2015. nov. 29. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!