Fulladástól való félelem evés közben?
Figyelt kérdés
Jó másfél éve, megakadt a torkomon egy falat, és majdnem megfulladtam benne, azóta nagyon félek h megfulladok evés közben így nagyon apró falatokat eszek azt is pépé rágom mielőtt lenyelem de ez sok időbe telik...amennyi nekem nincs!Hogy tudnám leküzdeni ezt a félelmet? Vki járt már így? Akinek van ötlete az írjon! köszönöm2013. ápr. 24. 14:13
1/5 anonim válasza:
Idővel elmúlik. Addig viszont szánd rá az időt erre. Minden félelem leküzdése nagyon időigényes.
Egyébként se baj, ha alaposan megrágsz mindent, jót tesz a gyomrodnak :)
2/5 A kérdező kommentje:
Azzal nincs is baj h jót tesz a gyomornak, csak az érzéssel ami előtte van, ha nem rágom meg így biztos megfulladok benne, ami persze nem így van.De ettől a tudattól nem szabadulok.
2013. ápr. 24. 17:50
3/5 Makay György válasza:
Az ilyen félelmek esetében, amikor egyértelmű számodra, hogy honnan van és mikor "kapcsol be" , a leghatékonyabb eszköz az NLP. Segítségével nagyon könnyen lehet ezt az automata reakciót semlegesíteni. Szerintem nem érdemes halogatni, mert az elme csak újabb fèlelmeket gyárt köré. Ez egy egyszerű ügy, csak keress egy profit, akiben megbízol.
4/5 Makay György válasza:
A félelmek lekűzdèse nem időigényes, csak ha azt hiszed. Èrdemes Byron Katie- t olvasni, nézni, hogy képbe kerülj a lehetőségeiddel.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megfogadom a tanácsokat!
2013. ápr. 28. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!