Szerintetek sok?
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok márciusban leszek 14..
162 cm vagyok és 56 kg.
Jó alakom van (szerintem meg mondták már)
Mostanában egyre többet eszek és félek hogy el fogok hízni..
Mit tehetnék ellene..?
Valami módszert nem tudnátok nekem mondani hogy hogy ne egyek ennyit?
Normális válaszokat..köszönöm...
2013. jan. 23. 18:53
1/6 anonim válasza:
Öhhm.. lány vagy, kérdező?
Ha félsz attól, hogy elhízol, egyél egy kicsivel kevesebbet, de ne éhezz, az ne mtesz jót, és ha tudsz, menj sportolj valamit, mondjuk mehetsz futni a környéken, persze ha jó a környék ahol laktok; vagy mehetsz a suliban valamilyen edzésre is, és így jóval kevesebb esélye lesz annak, hogy elhízz.
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen magas voltam 13 évesen de kevesebb kiló, mégis volt rajtam nem kevés felesleg.... meg szóvá is tették. :(
3/6 A kérdező kommentje:
igen..lány vagyok..csak nálam az a baj ha nem eszek rendesen akkor nagyon szúr a hasam és nem tudom hogy miért...
2013. jan. 23. 19:02
4/6 A kérdező kommentje:
nekem lapos a hasam és nagy a seggem..van mellem..ami szerintem nem baj és senkit sem zavar..
2013. jan. 23. 19:04
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok! Nehogy fogyni akarj!!!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..:)
2013. jan. 29. 19:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!